Zodii care sunt greu de iubit. Nu te atașa de ele

Pe lângă lucrurile comune pe care le observi prima dată la un partener, ar fi bine să citești puțin și despre semnul lui zodiacal. Dacă este o persoană greu de iubit?

Aspectul fizic, frumusețea interioară, comportamentul, sunt doar câteva lucruri pe care le poți observa la iubitul tău. Însă, ar trebui să arunci o privire și asupra semnului zodiacal al lui, dar și a compatibilității voastre. Există câteva semne zodiacale care se descurcă destul de greu cu dragostea și care, deși reușesc să se atașeze, în foarte puține cazuri te vor iubi cu adevărat sincer și corect.

Zodii care se nu îndrăgostesc ușor și sunt greu de iubit

Leu. Nu e o idee prea bună să îi faci o declarație de amor nativului Leu. Leii sunt atât de obsedați de propria persoană încât nu prea știu cum să mai iubească pe altcineva. Sunt egoiști și capricioși, va fi greu să trăiești cu cineva care se pune pe sine pe primul loc în orice situație.

Gemeni. Gemenii sunt buni la vorbe și vor încerca să te convingă de autenticitatea sentimentelor lor, dar vor fugi dacă le ceri să-și demonstreze iubirea. Ei nu sunt niște persoane prea neserioase pentru a putea întreține o relație lungă și stabilă cu o singură persoană.

Taur. La fel ca Leii, Taurii sunt preocupați de propria persoană și nu mai au timp și pentru alții. Deși jură asta, ei nu sunt capabili să iubească pasional, cu toată ființa lor. Sunt oameni care știu să cucerească, dar nu și cum să păstreze pe persoana respectivă.

Fecioară.  Sunt foarte independente și abordează orice relație dintr-o perspectivă foarte analitică. Chiar dacă nu fac asta intenționat, nativii acestei zodii țin oamenii la distanță până sunt siguri că pot avea încredere în ei. De aceea nu e foarte ușor să îi iubești. Ca să țină la cineva, ei trebuie să se deschidă, iar asta nu prea le stă în fire. Totuși, sunt parteneri uimitori.

 

Scorpion. Când vine vorba de a nu ști ce vrei, Scorpionii sunt regi/regine. Ei au schimbări de dispoziție și sunt foarte dificil de citit. De aceea e greu să ai o relație amoroasă cu ei. Adevărul e că până nu se maturizează din punct de vedere emoțional, ei pur și simplu nu sunt pregătiți pentru o relație.

 Vărsător. Vărsătorii sunt, de la natură, oameni rezervați. Pot fi foarte dificil de citit și îi țin pe oameni la distanță. Pentru a se îndrăgosti e nevoie să aibă încredere și să poată să fie vulnerabili.

 

Vezi care sunt cele mai bune cupluri de zodii http://bit.ly/2synOTl

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *