fbpx

Cele mai dificile zodii în dragoste

Aceste sunt cele mai dificile zodii in dragoste. Este nevoie de foarte multa rabdare si nu e deloc usor sa ai o relatie cu ele.

Gemeni

Gemenii sunt adesea inconsecventi si isi pierd directia, iar acest lucru nu-i recomanda ca un partener ideal intr-o relatie. Se plictisesc foarte repede, de aceea o relatie serioasa si de durata nu pare ca se potriveste cu felul lor de a fi.

Sagetator

Nativii zodiei Sagetator adora sa intalneasca persoane noi in aproape fiecare zi a vietii lor. Insa ei sunt nestatornici atunci cand vine vorba de asumarea unui angajament sau de asezarea intr-un singur loc pentru o perioada indelungata de timp. Adesea, ei fug de aceste responsabilitati. In plus, uneori nu iau oamenii in serios si de aceea este foarte dificil sa formezi un cuplu stabil si solid cu ei.

Taur

Taurii au o problema atunci cand oamenii nu sunt de acord cu ei. De aceea, atunci cand apar certuri si neintelegeri intr-o relatie, adesea ameninta cu despartirea. Compromisul face rar parte din arsenalul de actiunii Taurului, astfel ca este dificil ca o relatie cu un nativ la zodiei sa reziste.

Varsator

Nativii zodiei Varsator sunt persoane capricioase si, adesea, par sa nu rezoneze cu sentimentele si emotiile altor persoane. Si asta nu din cauza ca Varsatorului nu i-ar pasa. Varsatorul ignora adesea sentimentele partenerului pentru ca este prins de propriile sentimente.

Scorpion

Desi sunt foarte bine conectati la propriile sentimente, cei nascuti in zodia Scorpionului pot depasi uneori limitele normalului. Se ataseaza atat de mult de partener, incat ajung in pozitia de a deveni gelosi si de a-i rani pe cei dragi. Isi tin ascunse sentimentele adevarate, ceea ce face dificila mentinerea unei relatii cu un reprezentant al acestei zodii.

Sursa: andreearaicu.ro

Sursa foto: paginadepsihologie.ro

Transfer de urgență: Cătălin Straton a semnat!

Spălătorie auto gratis, posibil doar azi, în Craiova!

Consul SUA, jefuit în centrul unui oraș din România!

Un tânăr a împușcat un vatman în mijlocul zilei sub ochii zecilor de călători!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0