-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Cele mai inocente zodii

Aceste persoane fac parte din categoria acelora cu care te înțelegi imediat la prima vedere, fiindcă sunt cele mai inocente zodii ce n-au nimic de ascuns.

Cele mai inocente zodii:

Taur
Nativii din Taur ar fi în stare să învârtă lumea pe dos, doar pentru a demonstra că sunt persoane de încredere – pe care te poți baza la orice oră din zi. Inocența lor derivă din onestitate. Sunt oameni cinstiți, cu picioarele pe pământ, care separă foarte bine distracția de datorie. Din acest motiv nu vor avea niciodată interese ascunse și nici nu vor trata problemele ivite precum tranzacții din care trebuie să obțină ceva. Un prieten ideal și un camarad adevărat, taurul nu va da niciodată înapoi atunci când vine greul.

Rac
Nu degeaba racii au o carapace protectoare! Sunt atât de timizi și inocenți, iar lumea pare atât de înspăimântătoare, încât simt mereu nevoia de siguranță. În fața celor dragi își vor deschide cu greu sufletul și numai atunci când vor avea încredere deplină. În dragoste inocența lor va da naștere unor pasiuni mistuitoare, în care nu există interese, jumătăți de măsură sau limite. Cei care iubesc un rac spun, deseori, că dacă te uiți suficient în ochii lor vezi limpede fiecare emoție pe care o trăiesc.

Pești
Visători și melancolici, Peștii sunt antipodul personalității dominante. Puterea lor, așa cum pare ea – copilărească, este dată de o naivitate care se vede la orice gest. Sunt ca niște copii, sinceri, cu capul în nori, și nu pot fi niciodată bănuiți de intenții rele sau planuri malefice. Se vor comporta mereu după cum le dictează inima, fără nicio urmă de disimulare. E frumos să ai o relație cu Peștii, cel puțin până când apar problemele – moment în care inocența lor nu-i va mai ajuta cu nimic.

În 3 minute poți să citești și: Olt: Și-a ucis prietenul după ce i-a propus să facă sex!

U Craiova și-a aflat adversara din primul tur al Europa League!

O craioveancă nu-și poate îngropa mama moartă de 10 zile!

Starea de Alertă se prelungește în România!

Tradiția continuă: „Drumuri Brâncușiene”, la a VIII-a ediție!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles