fbpx

Zodiile între care există compatibilitate zero!

Oricât de mult s-ar iubi și oricât de mult ar încerca aceste zodii își pierd timpul

BERBEC

Atenţie mare, spun astrologii, trebuie să te fereşti de zodia Taur! Aceşti nativi adoră să “scoată ochii altora”, ceea ce pe tine te enervează la maximum. În schimb, ai putea avea mari şanse să te înţelegi de minune cu Balanţă.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

TAUR

Săgetătorul se află în fruntea clasamentului cu zodii incompatibile. Nu vă potriviţi în nimic, aşa că mai bine stai deoparte. Ai compatibilitate excelentă cu Scorpion.

GEMENI

Pentru a nu suferi din dragoste, trebuie să stai departe de cei din zodiac Capricorn. Nu este amuzant şi se distrează mult mai puţin, iar ţie aceste lucruri nu îţi plac deloc la partener. Te poţi îndrepta, însă, cu încredere către un Săgetător.

RAC

Trebuie să te fereşti de nativii Vărsător pentru că ei adoră să arunce cu bani în stânga şi în dreapta, spre deosebire de tine. În timp, pot apărea probleme grave. Te înţelegi de minune cu un Taur, în schimb.

LEU

Eşti incompatibil cu Scorpionii. Sunteţi la fel de încăpăţânaţi, iar asta nu reprezintă în niciun caz un lucru bun. Pot apărea scântei în relaţie. Te potriveşti, însă, cu un Săgetător.

FECIOARĂ

Nici să nu te gândeşti să începi o relaţie cu un Săgetător. Relaţia se va termina mai repede decât crezi din cauza superficialităţii acestuia. Eşti compatibil cu Scorpionii.

BALANŢĂ

Balanţa nu se înţelege deloc bine cu Fecioara pe plan sentimental. Pentru a evita o suferinţă, mai bine te îndrepţi tot către o Balanţă. Cu aceşti nativi poţi trăi o iubire ca în filme.

SCORPION

Nu te încurca cu un Berbec pentru că nu o să meargă. Peştii, în schimb sunt perfecţi pentru tine. Te înţeleg şi există mari şanse să rămâneţi împreună pentru toată viaţa.

SĂGETĂTOR

Pentru a nu suferi din iubire, trebuie doar să nu intri într-o relaţie cu un Taur. Nu sunteţi deloc pe aceeaşi lungime de undă şi, deşi poate părea interesant la început, lucrurile vor ajunge mai repede decât ţi-ai fi închipuit la final. Vărsătorul, în schimb, e făcut pentru tine.

CAPRICORN

Nu vă încurcaţi cu Gemeni! Sunteţi total diferiţi iar asta va aduce numai ceartă în relaţie. Poţi avea, însă, o iubire ca în poveşti cu un nativ în Fecioară.

VĂRSĂTOR

Stai departe de Raci, te avertizează astrologii! Nu le poţi oferi afecţiunea de care au nevoie, aşa că relaţia se va transforma uşor, dar sigur, într-un coşmar. Mai bine îţi îndrepţi atenţia către un Săgetător.

PEŞTI

Fecioarele nu sunt pentru tine! Aceşti nativi sunt perfecţionişti, spre deosebire de tine, iar în timp asta va duce la ruptura relaţiei. Astrele îţi recomandă să iubeşti un Scorpion.

Sursa: playtech.ro

Trei doctorițe oltence s-au săturat de COVID și au fugit din spital

Doljul o ține din record în record: peste 300 de cazuri confirmate cu COVID-19

Doliu pentru medicii craioveni: un renumit chirurg a murit!

Zodiile cu cele mai mici șanse de a fi înșelate!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0