27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

5 milioane de euro pentru bijuteria lui Mihai Rotaru!

Mihai Rotaru a dat o adevărată lovitură! A plătit un milion de euro și câștigă de cinci ori mai mult!

Mihai Rotaru a achiziționat recent o clădire de birouri în zona Bucur Obor. Plătind „doar” un milion de euro pentru aceasta. Totuși, conform evaluărilor specialiștilor din domeniul imobiliar. Valoarea de piață a imobilului ar fi estimată în jurul sumei de 5 milioane de euro.

Mihai Rotaru a dat lovitura vieții

Mihai Rotaru se află într-o perioadă de succes în Liga 1, deoarece echipa sa, Universitatea Craiova, a revenit în cursa pentru titlu. La doar 7 puncte distanță față de liderul FCSB, Craiova demonstrează determinare și potențial în lupta pentru trofeu.

Se pare că afaceristul are succes și în sfera business-ului. Conform informațiilor de pe iAMsport.ro, Rotaru a făcut recent o achiziție importantă – clădirea „Spectrum Business Center”. Situată pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 62A, în zona Bucur Obor.

S-a făcut transferul lui David Kiki!

Proprietara anterioară a clădirii este o doamnă în vârstă, care locuiește în Statele Unite ale Americii. Fiind obosită de agitația permanentă generată de căutarea chiriașilor care să asigure venituri regulate lunar, aceasta a luat decizia să vândă clădirea.

Aceasta i-ar fi anunțat pe administratorii Spectrum să caute un cumpărător la prețul de 1 milion de euro. Asta în ciuda faptului că imobilul este cotat undeva pe la 5 milioane de euro. Doamna ar fi transmis că vrea să scape cât mai repede de clădire. Iar suma de un milion de euro o mulțumește.

Imediat a apărut Mihai Rotaru pe radar și a cumpărat imobilul, reușind astfel un „tun imobiliar monstruos” în toată regula.

Patronul oltenilor vrea să le dubleze chiriile

Reporterii iAMsport.ro au discutat cu oameni care lucrează în clădirea Spectrum. Aceștia au confirmat informația și au dezvăluit că noul proprietar pune presiune mare pe chiriași. Se pare că Rotaru ar fi transmis acestora că le va dubla chiria la expirarea contractelor. Iar cine nu este de acord, va fi liber să plece.

Aceleași surse dezvăluie că Spectrum produce lunar 20.000 de euro din chirii. Iar acum Rotaru vrea 40.000 de euro pe lună. Imediat ce a achiziționat clădirea, Mihai Rotaru și-a pus oamenii la lucru pentru a umple imobilul de chiriași, până la refuz.

Se pare că afaceristul n-a luat în calcul faptul că imobilul de birouri este construit între blocurile de locatari. Iar locurile de parcare destinate Spectrum sunt aproape inexistente. Și toți posibilii chiriași cer locuri de parcare.

Contactat de iAMsport.ro pentru a comenta informația, Mihai Rotaru l-a „repezit” pe reporter: „Nu am nicio declarație de dat! Lăsați-mă în pace!”

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles