13.3 C
Craiova
joi, mai 2, 2024

După eșec, Marcel Popescu a găsit cheia succesului „Nu trebuie să jucăm mai bine!”

Conducătorul celor de la CS Universitatea, Marcel Popescu, a făcut o analiză a Supercupei Romaniei, adjudecata de CFR Cluj.

CFR Cluj – Universitatea Craiova a fost primul meci cu trofeul pe masă disputant în Bănie. În fața propriilor suporteri, oltenii nu au fost capabili să țină Supercupa acasă.

 

Primul om din clubul craiovean s-a arătat mulțumit de jocul elevilor lui Devis Mangia și a explicat motivele înfrângerii: „Ne-a lipsit şansa la faza lui Mitriţă. Nu ne-au fost cu nimic superiori. A fost un examen. Din acest meci am învăţat că nu trebuie să jucăm mai bine, ci să fim mai pragmatici. Răzvan Popa era afectat de acea imprudenţă. A fost o lipsă de concentrare şi de maturitate”.

 

Marcel Popescu știe cum s-a pierdut primul trofeu

 

Ca după jocurile amicale, principala satisfacție e că nu s-au accidentat jucătorii: „CFR a închis jocul în prima repriză. A avut o singură ocazie, dar nu se joacă pe ocazii, ci pe goluri. Gazonul nu a fost un alibi în această seară. Mă aşteptam să stea mai bine oricum, să nu se rupă. La antrenamente a fost ok, dar la alunecări. Mi-a fost teamă la accidentarea lui Mitriţă. Nu mai contează acum. Important e că ne-am văzut limitele. Avem limite. Ce-i drept avem şi câţiva jucători accidentaţi.”

 

Oltenii nu au profitat de avantajul terenului propriu și de prezența a 25.000 de fani. CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0, iar Deac, Culio și ceilalți feroviari au desprins Supercupa de pe soclu pentru a o lua cu ei în Ardeal.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles