13.3 C
Craiova
joi, mai 2, 2024

Final de iulie fierbinte! Toate mutările pregătite de U Craiova!

Rezultatele dezarmante din startul sezonului au și un efect pozitiv. Oltenii sunt cei mai activi pe piața transferurilor în această perioadă.

 

Niciun gol marcat în primele 2 jocuri oficiale din acest sezon, iar efectele nu s-au lăsat prea mult așteptate. Craiova  a intrat în tratative cu 3 jucători ofensivi.

Primul pe listă este paraguayanul Cesar Meza Colli, în vârstă de 26 de ani. Potrivit informațiilor noastre, negocierile au intrat pe ultima sută de metri cu jucătorul care a evoluat ultima oară la FK Keshla, în Azerbaijan. „Îl știu, e un jucător extraordinar, un jucător de talent. Dacă ei vor decide că e un fotbalist de care au nevoie, eu cred că îi va ajuta. Este Mitriță de piciorul stâng. Vă dați seama ce ar însemna pentru adversari să aibă doi asemenea jucători, cu o calitate extraordinară. Și, pe acest vulcan de stadion, vă dați seama că ar fi extrem de greu pentru oricine să învingă aici”, a spus Andrei Cristea, la finalul partidei dintre U Craiova și Poli Iași.

 

Cum producția internă de fotbaliști nu mai mulțumește patronatul, acesta s-a reorientat spre Academia Hagi. După ce l-a adus pe Alex Cicâldău, Craiova vrea și perla de pe coroana Regelui: pe Alexandru Mățan.

 

Cei doi jucători pot acoperi benzile în cadrul unui trident ofensiv. Însă oltenii au identificat și vârful de careu de care aveau atâta nevoie: Ioan Hora, golgheterul Ligi 1 2015-2016, ajuns la 29 de ani în prima divizie turcă. Impresarul său a lăsat să se înțeleagă că fotbalul românesc nu poate pune pe masă o ofertă atât de bună pentru a-l repatria pe atacant.

 

Mangia: „La Craiova transferurile nu sunt doar responsabilitatea antrenorului!”

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles