9.5 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Votează cel mai bun și cel mai prost transfer făcut de Universitatea Craiova!

Care a fost mutarea genială din mercato din această vară! Și care a fost cea mai slabă achiziție! Tu să ne spui!

 

10 mutări a făcut de-a lungul acestui sezon Universitatea Craiova. Majoritatea au vizat schimbarea la față a defensivei. Portarul Miodrag Mitrovic, fundașii Tiago Fereira, Hrvoje Spahija, Ivan Martic, Niko Datkovic, Răzvan Popa, mijlocașii Fausto Rossi, Cristi Bărbuț și vârful de careu Mihai Roman au fost aduși alături de Alexandru Mitriță pentru a da o nouă față echipei Craiovei.

 

Având în vedere jocul echipei, precum și clasarea la finalul primei părți a stagiunii, cea mai bună de la revenirea în Liga 1, se subînțelege că mișcările pe piața transferului nu au fost rele. Însă tu trebuie să ne zici care a fost jucătorul care te-a impresionat cel mai tare, precum și care a fost deziluzia ta din prima parte a campionatului.

 

Din sondaj l-am eliminat pe Alexandru Mitriță, pentru că a fost deja votat de voi drept cel mai bun jucător în prima parte a campionatului. Și implicit ar fi fost logic să câștige detașat și acest sondaj, iar noi nu urmarim un rezultat previzibil. Așadar, altfel spus: care a fost cel mai bun transfer făcut de Universitatea Craiova, cu excepția lui Alex Mitriță J.

 

Avem două sondaje și 9 protagoniști! Așa că: start vot!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles