4.2 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Încă un fotbalist ratat de Craiova pe piața transferurilor, în această iarnă!

Universitatea Craiova a mai ratat transferul unui fotbalist, chiar în ultima zi în care se mai puteau face achiziții!

Craiova și-a adus întăriri în această iarnă, dar a și ratat transferul mai multor jucători. Găman, Toșca sau Torje sunt numele de care s-a vorbit în această perioadă de mercato.

Oltenii au făcut mutări puternice în ultima zi de transferuri, dar au și eșuat în aducerea unui fost internațional român. Potrivit fanatik.ro, Universitatea l-a dorit pe Mihai Răduț. Fotbalistul de 27 de ani, nu a vrut să vină în Bănie, din motive financiare.

Răduț a refuzat Universitatea Craiova!

Universitatea a încercat pe ultima sută de metri să-l achiziționeze pe fotbalistului de la Lech Poznan, însă patronul echipei din Bănie a fost refuzat de fostul internațional. Acesta nu a dorit să revină și să joace în România, mai ales că la momentul actual, încasează peste 35.000 de euro pe lună la Poznan.

Mihai Răduț are trei selecții la echipa națională a României. Acesta a debutat sub tricolor, pe 29 mai 2010, într-un meci amical împotriva Ucrainei, când la națională era selecționer Răzvan Lucescu. În Liga 1, mijlocașul român a mai jucat pentru Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Tg. Jiu și FCSB.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Declarație surpriză a lui Marcel Popescu! Cine ține cu Steaua! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles