20.3 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

A semnat Atanas Trică: „El a decis”

Becali a dat lovitura, după ce Atanas Trică a semnat: „Am avut o discuție prietenească, a fost și Atanas de față și el a decis ca își dorește”

Giovanni Becali a anunțat faptul că firma lui de impresariat îl reprezintă pe Atanas Trică. „Îl reprezentăm pe nepotul lui Balaci acum. Îl am pe nepotul lui, băiatul lui Trică, are 18-19 ani, e vârf de atac”, a spus agentul. Atacantul a semnat un contract cu firma de agenți a fraților Becali. Informația a fost confirmată și de Lorena Balaci, mama fotbalistului.

A semnat Atanas Trică

„În primul rând Atanas a semnat cu Giovanni (n.r. Becali) înainte să fie Laurențiu Reghecampf antrenor. A fost o chestie foarte personală, eu cu Giovanni mă cunosc de mică, tata avea o prietenie foarte bună cu Giovanni. Eu am mare încredere, cred că este și va rămâne pentru mult timp cel mai bun impresar din România. Este cel mai bun. Tata avea o relație veche cu Giovanni, încă de pe vremea lui Ceaușescu.

Eu sunt prietenă și cu Florin Manea, dar eu nu m-am dus să bat în ușă la Giovanni. Am primit un telefon de la el, am mers, am avut o discuție prietenească, a fost și Atanas de față și el a decis ca își dorește să meargă pe mâna lui Giovanni. Și Florin îmi este prieten, dar nu a fost o chestie din partea mea spre un impresar. Giovanni l-a dorit, eu m-am bucurat”, a spus Lorena Balaci, conform sportpesurse.ro.

Trică poate face un salt în carieră

Momentan, Atanas Trică este sub contract cu Universitatea Craiova, dar acum joacă sub formă de împrumut în liga a doua, la CS Tunari. El nu a avut loc în Bănie, pentru că Rotaru spera că Jovan Markovic și Elvir Koljic vor fi imbatabili în Liga 1. Nu s-a întâmplat, dar nepotul lui Ilie Balaci se poate întoarce mai puternic, în vară.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles