-0.2 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Teodora de la Insula Iubirii a aruncat verigheta: „Mă simt foarte eliberată!”

Craioveanul Alex Marcu este pe punctul de a rămâne fără soție după participarea la show-ul Insula Iubirii.

Alex și Teodora păreau cel mai solid cuplu atunci când au ajuns la Insula Iubirii. El decis să nu interacționeze cu nicio ispită, ea sfioasă, dând de înțeles că-l iubește enorm. Treptat, relația lor s-a destrămat și asta pentru că soția lui Alex a căzut pradă tentațiilor pe Insula fetelor. În fapt, ea a realizat că relația cu soțul său nu se ridică la nivelul standardelor pe care și le dorește.

Teodora a trăit unele dintre cele mai frumoase momente din viața ei la Insula Iubirii și a realizat că relația cu Alex nu este menită să o împlinească. Este motivul pentru care a recurs la un gest care demonstrează că nu-și mai dorește să continue căsnicia cu actorul craiovean care a dus-o la Insula Iubirii. La decizia pe care a luat-o au contribuit, indubitabil, discuțiile pe care le-a purtat cu ispita Ali referitoare la relația pe care o are. Ea a realizat că nu se simte împlinită , iar despărțirea este cea mai bună alegere și nu mai are de gând să se împace cu Alex orice s-ar întâmpla.

Soția lui Alex, Teodora: „Nu sentimentele și iubirea contează 100%”

‘’De acum încolo o să fac lucruri care contează pentru mine, doar ce îmi place, ce simt și nu o să mă mai gândesc la nimeni. Mă simt foarte eliberată după ce am luat decizia de a fi singură. Indiferent de ce promisiuni mi-ar spune Alex, nu m-aș întoarce înapoi, pentru că m-am simțit mai bine ca niciodată acum. Insula Iubirii nu e aici să ne despartă. Te ajută să realizezi niște lucruri pe care acasă nu le realizai. Sunt foarte fericită. Mă simt foarte bine și liniștită și mă simt cum nu m-am mai simțit de mult timp. Eu, până să vin aici, am crezut că am relația cea mai perfectă, dar nu era așa. Eu aici am văzut un alt Alex pe care nu l-am văzut niciodată și asta m-a ajutat să iau o decizie. Credeam că eram foarte fericiți, dar de fapt nu eram. Cred că era o obișnuință. Am luat o decizie și așa am simțit. Îmi pare rău că i-a spus mai întâi lui Alex și după celorlalți, dar atunci cu Ali, asta am simțit să spun. M-am gândit doar la mine când am luat această decizie. Mi-am dat seama că nu sentimentele și iubirea contează 100%. Degeaba mă iubești dacă nu ne înțelegem, degeaba mă iubești dacă eu mi-am dat seama de niște lucruri, degeaba mă iubești dacă minți și așa mai departe’’, și-a justificat Teodora gestul radical.

Sabrina de la Mireasa, pălmuită de Perneș! „Crezi că eu sunt fraier să stau după curul ei”.

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles