26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Arnold Garita, soluție pentru atacul celor de la Universitatea Craiova: „E extrem de puternic, greu de marcat”

Universitatea Craiova încă e în căutarea unui atacant eficient, iar Arnold Garita poate fi o variantă pentru ofensiva oltenilor!

Juraj Badelj spune că se simte foarte bine la Universitatea Craiova. El a început să cunoască și istoria clubului și este încântat de aportul pe care îl au suporterii. Fundașul a fost întrebat cu ce atacant a avut probleme, în Liga 1. Fără să ezite, apărătorul s-a gândit direct la Arnold Garita, pe care a trebuit să îl marcheze la debutul în fotbalul românesc, într-o partidă pe care oltenii au avut-o cu FC Argeș.

Arnold Garita, soluție pentru atacul celor de la Universitatea Craiova

Cele cinci calităţi principale pe care trebuie să le aibă un fundaş sunt viteza, forţa, lovitura de cap, comunicarea cu colegii şi calitatea pasei. În cazul meu, forţa ar fi principalul atu. Am auzit despre câţiva jucători din Craiova Maxima. Dar nu-i ştiu pe toţi, am auzit de Ştefănescu, Tilihoi, Balaci şi Cârţu. La meciul cu CFR Cluj am purtat tricoul cu numele lui Costică Ştefănescu şi mi-aş dori să fiu ca el. Tata este persoana care mi-a fost mereu alături şi care sper să fie în continuare lângă mine în tot ceea ce fac.

Sunt mulţi atacanţi buni în campionatul României. Dar în minte mi-a rămas adversarul din meciul meu de debut în România, Garita de la FC Argeş. El este un atacant extrem de puternic, greu de marcat. Suporterii noştri sunt nebuni, nebuni, dar într-un sens pozitiv. Îmi place foarte mult cum cântă, cum ne susţin. Îmi plac coregrafiile pe care le fac. Sper să fie prezenţi în număr mare la meciul cu Rapid şi să ne susţină pe tot parcursul meciului” a spus Juraj Badelj într-un Q&A iniţiat de clubul din Bănie.

Arnold Garita, dorit și de FCSB

Arnold Garita a fost dorit și de FCSB, înainte să se transfere la Al-Faisaly, club din liga a doua din Arabia Saudită. Atacantul camerunez încasează acolo un salariu de 30.000 de euro pe lună. El ar putea să își dorească mai mult de la cariera de fotbalist și să încerce o revenire în fotbalul european.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles