-4 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Un autobuz a luat foc în curtea RAT Craiova!

Care a fost cauza izbucnirii incendiului!

Un autobuz a luat foc în curtea RAT Craiova. Incendiul a avut loc astăzi, 17 noiembrie, ora 04:36. Pompierii au fost nevoiți să intervină cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz. Nu a existat pericolul de propagare și nici nu s-au înregistrat victime.

„Secția de Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz, în incinta unei societăți de transport în comun, de pe strada Calea Severinului. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor și interiorul acestuia în partea din spate. Pe tot parcursul intervenției nu a existat pericolul de propagare la alte mijloace de transport. În urma acestuia au ars materiale combustibile din interiorul autobuzului, din cadrul compartimentului motor și protecție conductori electrici. Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric (conductor electric defect)”, potrivit autorităților doljene.

Pfizer, BioNTech şi Moderna fac profituri de 65.000 de dolari în fiecare minut din vaccinuri

Polițist din Craiova, premiat pentru că nu a lăsat un om să moară

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles