fbpx

Autocar plin cu copii romani, atacat cu pietre la Budapesta

Autocarul in care se aflau 43 de copii  si 5 insotitori, din Ramnicu Valcea, a fost atacat cu pietre chiar de Ziua Nationala la Budapesta!

În autocarul înmatriculat în judeţul Vâlcea se afla 48 de persoane, dintre cinci adulţi însoţitori şi 43 de copii. Toti copiii si insotitorii lor au intrat intr-un muzeu, iar autocarul a fost lasat in parcarea din fata. Soferul a observat ca unul din geamuri a fost spart cu o piatra. “Nu era nimeni în autocar când s-a întâmplat şi nu a fost nimeni rănit. Dar până la Râmnicu Vâlcea o să mergem aşa cu geamul spart”, a declarat pentru Observator.TV una dintre însoţitoare.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

“Autocarul a fost parcat peste noapte în parcarea de la stadion, alături de mai multe autocar. În această dimineaţă, la ora 09.45 (ora Ungariei), am fost sunat de şoferul autocarului ce ajunsese la parcare şi urma să meargă să îşi preia grupul. El a găsit autocarul cu luneta spartă, fără ca din interiorul autocarului să lipsească ceva. Probabil a fost o glumă proastă a vreunui grup de petrecăreţi sau o manevră greşită a vreunui alt autocar ce a parcat în spate. Nicidecum nu a fost atacat cu pietre pe un bulevard din Budapesta”, a spus Cătălin Balaiban, administratorul firmei de transport care deţine autocarul. Geamul a fost schimbat, iar copiii nu s-au intors acasa in frig.

Sursa foto – ObservatorTV

Citeste si Avem 4,6 milioane de romani saraci. Oltenia, cea mai afectata


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0