fbpx

Un puști din Craiova oferă bătaie contra-cost! Care sunt tarifele!

Revoluție în Bănie: dacă ai avut o zi mai nasoală acum poți să apelezi la puștiul care te bate. Locuri limitate!

Craiova, Capitala Culturală Europeană, renumită pentru Parcul Nicolae Romanescu, cel mai mare și mai frumos din estul continentului nostru, pentru Teatrul Național care din 1995 ne menține trează pasiunea pentru artă și cultură a craiovenilor. Doar cine n-a trăit aici nu știe coada extrem de lungă de la Maestro sau cafeaua de la 5 to go care te pune pe picioare dimineața.

Cu bune și cu rele Bănia ne încântă, mai ales când tinerele generații care vin din spate își exprimă dorința de a face ceva cu viața lor, de a nu sta degeaba. Acesta este și cazul unui puști de 15 ani care oferă bătaie contra-cost. Așa că dacă ai trecere prin Craiova și ai poftă să-ți iei bătaie sau dacă ai o zi proastă și crezi că acest lucru te poate ajuta, puștiul a lăsat un număr de telefon la care poți să-l contactezi.

Însă, probabil din cauza numărului mare de cerințe sau a timpului care este destul de limitat pentru orice categorie de vâstă, tânărului este disponibil doar miercuri, sâmbătă și duminică între orele 10:00-20:00. Tarifele sunt fixe: 10 lei/oră pentru un om sau 15 lei/ oră pentru doi oameni. De reținut faptul că puștiul își desfășoară activitatea doar în Craiova.

Sursa foto: The Oltenian Bible/ Facebook

E oficial! S-a realizat transferul lui Denis Drăguș!

Doi doljeni de etnie rromă, bătuți cu bâtele de doi de-ai lor

Scandal într-un bar: doi olteni și-au împărțit cești de cafea și sticle în cap

Jucătorul adus de Pițurcă la Craiova a făcut scandal pe banca de rezerve!

VIDEO: O copilă de 8 ani a fost bătută și umilită de 2 fete când se juca în parc


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0