fbpx

Dragoș Bon, eminența cenușie din spatele lui Papură!

Cum a reușit Dragos Sebastian Bon să-i readucă pe alb-albaștri în lupta pentru titlu!

În ultimii ani, Craiova a avut antrenori buni, ce au reușit să-i păstreze pe alb-albaștri la un nivel bun în Liga 1. Gigi Mulțescu readucea fotbalul spectacol în Bănie și îi conducea pe olteni spre un loc de Europa League, ce le-a permis să joace cu AC Milan. Mangia le-a arătat alb-albaștrilor drumul spre podium și le-a reamintit cum este să ridici un trofeu, în timp ce Pițurcă a adus un gând clar: câștigarea campionatului. Totuși, cei trei nu au dat senzația că ar avea ceva ce poate fi crucial la Universitatea Craiova: spiritul.

Acum, Corneliu Papură îl are alături pe Dragoș Bon, tehnicianul ce face spectacol în vestiarul Craiovei și este responsabil cu unul dintre cele mai importante elemente: unitatea grupului. După victoria de la Ovidiu, secundul lui Papi a apărut într-un videoclip din vestiar. Bon se afla în centrul jucătorilor, strigând pentru culori.

Jucătorii Craiovei și-au schimbat și ei discursul după instalarea pe bancă a cuplului beton Papi-Bon. Tinerii fotbaliști vorbesc despre titlu cu încredere, fără să se mai ferească de cuvinte mari: „După aceste două victorii credem că putem câștiga campionatul. Dar trebuie să rămânem concentrați. Echipa e mai unită, mai puternică. De când a venit domnul Papură suntem mai uniți, s-a văzut pe teren. Mă bucur că are încredere în mine”, a spus Luis Nițu.

Dragoș Bon a fost antrenorul satelitului Universității și ,paradoxal, doi juniori au adus victoria Craiovei, chiar dacă Pițurcă s-a plâns încă de la instalare că în lotul oltenilor nu sunt prea mulți tineri de valoare. Și succesul juniorilor a venit tocmai împotriva echipei cu cea mai bună Academie din România.

Lucrurile nu au stat mereu atât de bine între cei doi tehnicieni ai Craiovei. Potrivit unei relatări făcute de Republica Oltenia: „La un meci jucat în primăvara asta, pe Extensiv, de echipa a doua, în Liga 3, din tribuna oficială, drept oficial al clubului ce se afla, Papură a urlat în direcția băncii pe care stătea antrenorul Dragoș Bon: „Păi cum să antrenezi, bă, când tu bei toată noaptea? Ce să antreneze bețivul ăsta nenorocit?“. Spectatorii din preajmă evident că l-au auzit și s-au crucit. Asemenea lucruri se dezbat doar în sânul colectivului, că nu ești țărănoi din divizia județeană, să n-ai sală de ședințe și nici pic de tact. Rețineți și amănuntul că Bon nu mai bea de mult, nici noaptea, nici ziua”.

Întrebat de ziariști dacă Dragoș Bon i-a fost impus de Rotaru, antrenorul principal al Craiovei a răspuns: „E complicat uman să faci o treabă cu cineva cu care nu te poți înțelege. Am pus mâna pe telefon, l-am sunat și le-am reglat. Că au fost tensiuni, cu siguranță au fost. Dar lucrurile au rămas între noi. Îl știu, mai colaborasem cu el, știu cu ce ar putea să ne ajute pe toți. Suntem un staff care trebuie să tragem toți în același sens”.

Foto: Dragos Bon/ Instagram

În 3 minute poți să citești și: Plecări în masă din ofensiva Universității Craiova!

Soluția găsită de Craiova pentru rezolvarea crizei ofensive!

FOTO! Noi v-am zis că erau banii în iarbă la Viitorul – Craiova 1-2!

3 milioane de euro pentru transferul lui Denis Alibec!

 Clonați-l pe Mihailă! Rădoi și Mutu se bat pe el!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Dragoș Bon, eminența cenușie din spatele lui Papură!
Article Name
Dragoș Bon, eminența cenușie din spatele lui Papură!
Description
Cum a reușit Dragos Sebastian Bon să-i readucă pe alb-albaștri în lupta pentru titlu!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0