-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Evoluția speciei: după ce și-a băgat un pahar în fund, la un an distanță și-a vârât și-un borcan! (foto)

De doi ani încoace, fix la data de 18 mai, un român își introduce câte un obiect în anus. Cum își explică gestul? Medicii așteaptă 18 mai 2021, ce va fi oare?

Moldova e zona tuturor posibilităților. După băutorii de spirt din Iași, închinători la zeița Mona, care au cotit-o cum și-au schimbat divinitatea, un nou caz arată cât de fascinantă e regiunea, ce oameni minunați adăpostește. La data de 18 mai 2019, un bărbat dintr-un sat din Botoșani și-a introdus în fund un pahar. La distanță de fix un an și-a băgat și-un borcan.

Povestea rămânea în cotlonul botoșănean, dacă omului nostru nu-i sângera fundul, drept pentru care, ușor panicat, a sunat după ambulanță. Ajuns la spital, cu oareșce mândrie, le-a amintit cadrelor medicale că mai trecuse p-acolo, cu paharul. „Pacientul se afla la baie, unde era pregătit pentru internare, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Personalul de la baie vorbea şi îşi spuneau că acum un an fusese un bărbat cu un pahar în anus. Iar el, foarte dezinvolt, de pe targă, a ridicat mâna şi le-a spus: Eu sunt ăla!”, a povestit un cadru medical din UPU-SMURD, citat de monitorulbt.ro.

La fel cum au procedat și cu paharul, medicii au reușit să-I extragă și borcanul. Bărbatul de 53 de ani s-a codit să explice précis ce l-a determinat să-și bage obiectele în fund, spunând doar că avea mâncărimi și a zis că așa scapă de ele.

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO: Un craiovean și-a cerut iubita în căsătorie la coada de la Maestro!

 Taifun mediatic pentru “Oblemenco”. RăzboiU se ascute politic!

 Peluza Nord: „Afara din Craiova cu dușmanii Științei!”

Bătălia pentru stadion s-a mutat pe gardurile lui Cârțu!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles