Burcea: „Mai bine să nu cheltuim banii pe deplasare”

Handbalistele din Bănie au pierdut încă o partidă în Liga Florilor. SCM Craiova a cedat pe terenul celor de la Gloria Buzău, scor 27-17. Oltencele veneau după o altă înfrângere, contra celor de la Bistrița. Atunci, antrenorul echipei s-a arătat foarte îngrijorat, mai ales în perspectiva meciului cu Borussia Dortmund din turul trei preliminar al Cupei EHF.

Din păcate, echipa noastră a avut lipsuri foarte mari. Rămâne să ne adunăm și trebuie să remediem problemele care apar de la meci la meci. Dacă o să jucăm așa cu Dortmund, mai bine să nu cheltuim banii pe deplasare”, spunea Burcea la finalul meciului dintre Craiova și Bistrița.

Pentru craiovence urmează partida contra celor de la Corona Brașov. Meciul este programat miercuri, de la ora 18:00 și va conta pentru etapa cu numărul nouă din Liga Florilor.

Duelul cu Brașov le poate repune pe picioare pe oltence, înainte să dea piept cu Borussia Dortmund. Chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă, SCM Craiova își poate reveni cu o calificare în grupele Cupei EHF. Partida tur dintre Craiova și Dortmund va avea loc în Germania, duminică, 11.11.2018, ora 13.30 (ora locală).

Foto: SCM Craiova

Citește și: Cine a câștigat duelul galeriilor!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0