Desfigurat de fosta iubită a găsit dragostea în brațele asistentei

Daniel Rotaru, românul care a suferit arsuri pe 32% din corp după ce fosta lui iubită l-a atacat cu acid sulfuric, s-a căsătorit cu asistenta mediacală care l-a îngrijit după groaznicul eveniment.

Daniel este stabilit cu Anna, asistenta care s-a ocupat de recuperarea lui, în Marea Britanie și recent aceștia s-au căsătorit în Timișoara, orașul natal al acestuia. Au împreună un băiețel de 10 luni, iar Anna mai are un fiu mai mare.

Potrivit Adevărul, singurul regrei al Annei în ceea ce privește nunta a fost faptul că soțul ei nu a putut să o vadă, căci acesta și-a pierdut vederea în urma atacului.

A fost cea mai fericită zi din viaţa mea. Cel mai frumos moment a fost atunci când am fost declaraţi soţ şi soţie. A fost cu adevărat special. Am fost foarte emoţionată atunci când am mers spre altar, însă mi-aş fi dorit doar ca Daniel să mă vadă”, a zis Anna, soţia lui Daniel.

Daniel speră ca situația lui să dea speranță și altora aflați în situații similare.

După incidentul din iulie 2017, Katie, fosta iubită, a fost condamnată la închisoare pe viață, urmând să execute minimum 17 ani. Femeia ar fi recurs la acel gest din gelozie.

Sursa foto: Adevărul

În 3 minute poți să citeși și: Zăpadă în mijlocul verii, în Munții Rodnei

Liceul cu promovabilitate zero la BAC!

 Andreea Goga: “Fiecare copil ar trebui să-și urmeze visul”

 Bac 2019! Cele mai bune 6 licee din Craiova!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *