fbpx
15.5 C
Craiova
luni, septembrie 20, 2021

Catane, drum spre viitor cu Gheorghe Mărgărit

- Advertisement -

Comuna Catane s-a dezvoltat considerabil în ultimii cinci ani, în peste un mandat încheiat tragic odată cu decesul fostului primar Mane Dinulescu. Alegerile din 27 iunie vin cu un candidat nou din partea PSD Dolj, Gheorghe Mărgărit. Acesta le garantează locuitorilor din comună că lucrurile vor continua să meargă din ce în ce mai bine. Realizările de până acum sunt dovada faptului că o comună poate parcurge, chiar și numai în câțiva ani, un drum european, cu susținerea și implicarea directă a cetățenilor.

Numai în ultimii cinci ani, au fost modernizate drumurile comunale, a fost construită o grădiniță și a fost reabilitat și centrul social. Mai mult, au fost deschise cabinete medicale pe specializări diferite, precum cardiologie, oftalmologie, interne sau ORL. Mai multe obiective culturale din comună au fost reabilitate, iar acum toată comuna beneficiază de iluminat public. În plus, administrația PSD a reușit să introducă și monitorizarea video în toată localitatea, pentru creșterea siguranței cetățenilor și prevenirea infracționalității.
Comuna Catane, asfaltată 100%

„Realizările din comună au fost pe măsura așteptărilor, iar vestea că fostul primar Mane Dinulescu ne-a părăsit a fost mai mult decât un șoc pentru noi. Ne doream să mergem alături de dumnealui încă patru ani dar, din păcate, soarta a fost potrivnică. Am acceptat să fiu candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei Catane pentru că vreau să duc mai departe moștenirea domnului primar Dinulescu și proiectele acestuia. Sunt convins că, alături de cătăneni, vom face lucruri din ce în ce mai bune pentru comuna noastră și vom continua dezvoltarea care a fost începută acum 5 ani”, a explicat Gheorghe Mărgărit.
Candidatul PSD la Primăria Catane a pus pe hârtie lucrări de infrastructură privind canalizarea, precum și modernizarea și extinderea rețelei de apă. Totodată, drumurile agricole vor fi modernizate, iar locuitorii din Catane urmează să aibă și un centru cultural multifuncțional. În plus, copiii din comună vor avea o școală gimnazială reabilitată, precum și o sală și un teren de sport noi.

O investiție deloc de neglijat urmează să fie și reabilitarea târgului săptămânal, extrem de important pentru producătorii din zonă, care au nevoie de un spațiu la standarde europene în care să-și vândă mărfurile. Este important și ca locuitorii din Catane să aibă suficiente locuri de petrecere a timpului liber și spații verzi unde să se poată recrea în liniște. De aceea, în următorii ani, comuna va avea un parc nou în zona bisericii, un teren de fotbal, un loc de joacă și un centru civic modern.

„Nu mă îndoiesc că va începe un drum nou și destul de greu pentru primăria Catane, dar sunt convins că, alături de echipa mea și cu sprijinul cetățenilor, vom reuși să ne ridicam la așteptările pe care ni le-am creat. Sunt pregătit să muncesc pentru acest loc extrem de drag mie, unde m-am născut și unde am crescut, și vreau să îi asigur pe cetățeni că vor avea în mine un sprijin garantat și permanent”, a conchis Gheorghe Mărgărit.

“Am acceptat să fiu candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Catane pentru că vreau să duc mai departe moștenirea domnului primar Dinulescu și proiectele acestuia. Pot să vă garantez că lucrurile vor continua să meargă din ce în ce mai bine. Realizările de până acum sunt dovada faptului că o comună poate parcurge, chiar și numai în câțiva ani, un drum european, cu susținerea și implicarea directă a cetățenilor.

Pentru viitor, îmi doresc să continui investițiile în toate domeniile: lucrări de canalizare, rețelele de apă, drumuri agricole modernizate, o școală gimnazială reabilitată, o sală de sport și un teren de sport, reabilitarea târgului săptămânal, un parc nou în zona bisericii, un nou loc de joacă, un teren de fotbal și un cămin cultural modern. Vom investi și în siguranța cetățeanului și vom avea grijă să ducem la bun sfârșit cadastrarea gratuită a comunei.

Sunt convins că, alături de cătăneni, vom face lucruri din ce în ce mai bune pentru comuna noastră și vom continua dezvoltarea ei, pentru a face din Catane comuna în care ne dorim să trăim.

Așa să ne-ajute Dumnezeu!”

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– Executat de SC Anja Media Group SRL – portal/ziar: 3minute.net
– CUI Mandatar Financiar: 51210011

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Craiova contra Craiova! Tu pentru cine vei cânta?

S-a stabilit data când Rotaru și Mititelu își trimit mândriile în iarbă Cele două echipe din Craiova își vor măsura forțele, duminică, pe 3 octombrie,...

Ploieșteancă ucisă la prima întâlnire de un bărbat de pe Facebook!

„Un om o bătea pe o femeie acolo, trăgea femeia de uşă să se urce în maşină, ea trăgea de uşă, el o închidea”Primul...

Petrolul – U Craiova 1948: se anunță scandal între suporteri!

Ploieștenii au dat primele avertismente, Peluza Sud a continuat: „Urmează să mai primească o lecție de la olteni” FCU Craiova și Petrolul Ploiești joacă marți,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles

Craiova contra Craiova! Tu pentru cine vei cânta?

S-a stabilit data când Rotaru și Mititelu își trimit mândriile în iarbă Cele două echipe din Craiova își vor măsura forțele, duminică, pe 3 octombrie,...

Ploieșteancă ucisă la prima întâlnire de un bărbat de pe Facebook!

„Un om o bătea pe o femeie acolo, trăgea femeia de uşă să se urce în maşină, ea trăgea de uşă, el o închidea”Primul...

Petrolul – U Craiova 1948: se anunță scandal între suporteri!

Ploieștenii au dat primele avertismente, Peluza Sud a continuat: „Urmează să mai primească o lecție de la olteni” FCU Craiova și Petrolul Ploiești joacă marți,...

Situație critică în școlile din Craiova: tot mai multe clase trec în online

Numărul elevilor depistați pozitiv cu noul coronavirus crește accentuat de la o zi la alta. Tot mai multe cadre sunt în izolareȘcolile din Craiova...

„Dezastru” la Spitalul Târgu Cărbunești: „Nu mai avem locuri!”

Autoritățile au fost luate pe nepregătite, din nou: „N-am fost niciodată așa!”Spitalul suport Covid-19 de la Târgu Cărbunești se confruntă cu o criză de...