fbpx

Câteva curiozități interesante și bine de știut! Dacă ești curios, poți afla printr-un click

Curioșii mor repede? Păi măcar să afle în timp ce trăiesc cât mai mult curiozități. Tu știai că respiri în medie de 5 milioane de ori pe an?

Viața noastră este legată de lucruri pe care uneori nu ni le putem explica. Lucruri care sunt greu de crezut sau nu le observăm. Studiile, testele și cercetările scot mereu la iveală astfel de aspecte interesante, pe care curioșii le devorează cu scopul de a-și îmbogăți cultura generală.

Cât trăiește omul învață. Dacă mai e și curios, află și ce nu trebuie

Pun pariu că nu știai că lunile care încep duminica au mereu ziua de vineri în data de 13. De altfel, o persoană obișnuită petrece pe an cam 2 săptămâni așteptând culoarea verde la semafor. Deci, femeile probabil așteaptă dublu. Știți cum suntem noi la volan.

Ai strănutat vreodată cu ochii deschiși? Nici n-ai avea cum. E imposibil. Probabil nici nu ți-ai dat seama până acum de asta. Elefantul este singurul mamifer care nu poate sări. Bine că nu poate sări, că altfel cine știe ce se mai întâmpla. Se muta Terra pe Marte.

Dacă ești stângaci, atunci faci parte din cei 11% din populația lumii care este stângace. Știai că unele specii de gândaci trăiesc și câteva săptămâni cu capul tăiat? Nu putem spune același lucru și despre gândacii cu două picioare..

 

Citește și http://bit.ly/2m30GWi


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0