fbpx

Cine mai pleacă de la Craiova: 10 jucători cu bagajele făcute!

Corabia alb-albaștrilor se clatină: Bergodii nu-și va putea salva toți elevii, ba chiar va arunca peste punte din ei!

Craiova putea să câștige titlul, dar diferența de valoare între trupa din Bănie și CFR Cluj s-a văzut în meciul decisiv. Astfel, conducerea clubului oltean și Cristiano Bergodi vor trebui să facă o curățenie serioasă în această vară. Pe lângă fotbaliștii de care oricum vor să scape, craiovenii vor întâmpina și situații în care jucătorii vor să plece în străinătate.

Lotul deplasat în Cantonamentul din Austria: Mirko Pigliacelli, Andrei Marinescu, Laurențiu Popescu, Stephane Acka, Marius Constantin, Mihai Bălașa, Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu, Ionuț Mitran, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău, Marian Danciu, Dan Nistor, Vasile Constantin, Antoni Ivanov, Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă, Ștefan Baiaram, Andrei Ivan, Elvir Koljic și Alexandru Tudorie.

Pe această listă nu se regăsesc 5 fotbaliști: Cosic, cel pe care Mihai Rotaru l-a preferat în loc să în aducă pe Bogdan Planic, fundașul pe care Becali nu a mai vrut să îl vadă la FCSB: „Nu putem în primul rând să îl folosim pe Planic, pentru că postul de extracomunitar este ocupat de Cosic. Nu putem. Dar nu a fost o discuţie, a fost o întrebare, ni s-au cerut nişte bani, după aceea ne-am dat seama că nu putem. A fost o lipsă de profesionalism din partea noastră. Ne-am dat seama că nu putem să îl legitimăm şi s-a stopat orice discuţie. Nu am discutat cu impresarul lui, nu am discutat cu jucătorul, a fost la nivel de cluburi. Am zis, dacă ar fi să îl luăm pe Planic, ce înseamnă? Ni s-a spus, după care am revenit noi şi am spus că nu avem cum să îl luăm, pentru că nu avem loc de extracomunitar„, a spus Mihai Rotaru la Telekom Sport.

Totodată, Qaka este absent. Cel mai probabil, mijlocașul albanez va ajunge în Elveția: Acest lucru s-ar datora antrenorului Paolo Tramezzani, cel care l-a dorit pe fotbalist și când îi pregătea pe italienii de la Livorno. Totodată, elvețienii de la Grasshoppers ar fi și ei interesați de serviciile lui Qaka.

Mihai Roman are probleme de sănătate și va fi foarte greu pentru el să continue la Craiova. Cel de-al patrulea jucător este tânărul Luis Nițu, cel care va merge la Gaz Metan. Pe lână aceștia, Bogdan Vătăjelu și Alex Mateiu nu sunt văzuți cu ochi prea buni în acest moment. Fundașul a intrat în atenția conducerii: „„S-a simțit lipsa lui Bancu, e jucător important în echipa noastră, ar fi fost și un alt impuls. Când îți lipsește căpitanul, poți să ai și momente de ezitare.. Campionatul viitor încercăm să ne luăm toate măsurile să fim mai constanți și să câștigăm campionatul”, în timp ce mijlocașul ar avea ceva de împărțit cu antrenorul. Absentul 5 este Alex Mățel, unul dintre jucătorii aduși de Pițurcă la Craiova, dar care nu au mai intrat în calculele tehnicienilor ce au urmat după el. Despre ei se poate spune că nu vor plânge prea mulți dacă vor părăsi corabia trupei din Bănie, dar alb-albaștrii se lovesc și de o altă situație, în care oamenii de bază stau cu gândul la ofertele din străinătate.

Mirko Pigliacelli visează la o revenire în Italia, iar impresarul său spune că va discuta cu oficialii Craiovei:„Mirko a avut un campionat extraordinar, preliminariile Europa League vor începe în curând. Pentru Craiova este un element important, dar nostalgia Italiei s-a făcut simţită. Are un contract pe trei ani, vom decide împreună cu clubul”, a declarat Danilo Caravello, conform tuttomercatoweb.

Totodată, perlele lui Mihai Rotaru pot primi în orice moment o ofertă de nerefuzat. Alex Cicâldău a făcut un sezon extraordinar, în timp ce Vali Mihăilă a atras atenția multor cluburi ce mizează pe jucători tineri.

În 3 minute poți să vezi și: E oficial: Rivaldinho a semnat!

E oficial! Craiova a făcut primele două transferuri din această pauză competițională!

Craiova, gata să plătească 500.000 de euro pentru fundașul lui Zorya Luhansk!

U Craiova face încă un transfer: fotbalistul se află deja în Bănie!

Hagi îi crește și Rotaru îi vinde: Încă trei transferuri pe axa Viitorul – Craiova!

Rotaru mai dă o lovitură: încă un transfer inspirat făcut de Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0