fbpx

Ciprian Dafinescu: „Încurajez toți oamenii să-și urmeze visul”

Ciprian Dafinescu a anunțat că-i va pune la încercare și pe olteni: „Pare o provocare și cu siguranța o sa filmez și in Craiova”! De unde a început povestea farselor și a experimentelor sociale, care este scopul lor și ce înseamnă succesul pentru un tânăr ce vrea să-și urmeze visul!

Ciprian Dafinescu locuiește în Ploiești și, pentru el, munca sau timpul liber înseamnă același lucru: „Atunci când faci ceea ce îți place nu poți face o diferență. Încurajez toți oamenii sa și urmeze visul și sa facă ceea ce le place”.

Tânărul ploieștean nu se consideră vlogger, chiar dacă este în prim planul videoclipurilor pe care pe postează pe YouTube: „Nu pot spune ca fac vlog. Interacționez cu oamenii pe strada, fac experimente sociale, farse, uneori si Sketch-uri”.

Ciprian a dezvăluit de unde a început povestea farselor și a experimentelor sociale, care este scopul lor, câți oameni sunt implicați în proiect, în ce orașe își desfășoară activitatea, cum reacționează oamenii și care a fost cea mai surprinzătoare reacție.

R :  De unde a început povestea farselor și a experimentelor sociale?

C.D : Sunt o persoana mai energica, îmi place sa fac lucruri ieșite din comun, cand apare adrenalina simt ca trăiesc din plin. Fără sa ma străduiesc fac oamenii din jurul meu sa zâmbească și m-am gândit cum as putea sa fac mai mulți oameni sa zambeasca. Așa ca am început sa filmez.

R : Ai un model, un om care te inspiră?

C.D : Îmi place de Cristiano Ronaldo. Reprezintă foarte bine tipologia de om pasionat care a plecat de jos, a muncit enorm făcând ceea ce ii place și a ajuns la succes.

R : Care este scopul farselor și al experimentelor sociale pe care le faci?

C.D : Am filmat un experiment social numit “am scăpat intentionat o bancnota de 100 de lei in fata oamenilor”. Scopul lui a fost sa dezvolte spiritul civic și oamenii sa fie mai corecți. Dacă din sutele de mii de oameni care l-au văzut unul a învățat ceva eu sunt mulțumit. Scopul farselor și al experimentelor sociale nu este decât pentru a aduce zâmbetul, ci si sa ajute la dezvoltarea spiritului civic.

R : Câți oameni sunt implicați în acest proiect?

C.D : Suntem 3 momentan. Alice reprezinta partea feminina. Cand interacționează cu cineva reacția o sa fie diferită, treaba asta ne oferă mai multe posibilități de farse/ experimente, iar Andrei, prietenul meu ma ajută cu filmatul și uneori dacă i se potrivește rolul și in farse.

R : În ce orașe vă desfășurați activitatea?

C.D : In Ploiești pentru ca locuind aici este mai la îndemâna. București pentru ca avem parte de o categorie mai mare de oamneni și Brașov pentru ca din nou oamenii fiind mai calmi avem reacții diferite.

R : Cum reacționează oamenii, care a fost cea mai surprinzătoare reacție și la ce video?

C.D : Am fost surprins plăcut de oameni, reacționează foarte ok și au un feedback misto, bineînțeles ca mai sunt și excepții. Cea mai surprinzătoare reactie a fost când m-am urcat in mașina unui străin, i-am spus ca mi-e cald și dacă poate sa dea drumul la aer condiționat, iar omul a fost la modul “sigur” și a dat drumul la aer. Când intra un străin la tine in mașina și îți cere sa dai drumul la aer condiționat te panichezi un pic. Omul a fost calm și m-a ajutat cu cerința. ( VIDEO AICI )

Ciprian Dafinescu nu s-a ferit să răspundă provocării 3 minute și a promis că, la un moment dat, îi va pune și pe olteni la încercare!

R : Te-ai gândit să încerci un experiment social sau o farsă și în Craiova?

C.D : Pana in acest moment nu m-am gândit, dar acum ca-mi pui aceasta întrebare pare o provocare și cu siguranța o sa filmez și in Craiova la un moment dat.

R : Cum crezi că ar reacționa oltenii?

C.D : Oltenii te pot surprinde, au un temperament mai agitat ca sa zic așa. Am un prieten din Craiova care mi-a zis “Dacă făceai așa farse in oraș la mine nu scăpai nevătămat”. Craiovenii cu siguranța sunt oameni misto care au simtul umorului și sunt nerăbdător sa le vad reacțiile atunci când sunt puși intr-o situație mai „dificila”.

R : Care este cel mai vizualizat material realizat de tine?

C.D : Pe YouTube aproape 1 milion de vizualizări la un experiemnt social iar pe Facebook 3 milioane de vizualizări la o farsă cu poliția când ii întrebam dacă e poliție pana la Pucheni pentru ca am rămas fără permis și vreau sa conduc așa.

R :Ce înseamnă succesul pentru tine?

C.D : Succesul îl reprezintă drumul nu destinația. Sa faci ceea ce îți place indiferent de ce spun oamenii, sa zambesti in fiecare zi și sa ai o contribuție pozitivă in societate, sa aduci un plus. Cel mai de preț lucru in viața este efectul pe care îl ai asupra celor din jur, ce le transmiti, cum ii faci sa se simtă.

În 3 minute poți să citeși și: Andreea Goga: „Fiecare copil ar trebui să-și urmeze visul”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0