Circulație blocată între Craiova și Slatina după ce un tir a derapat

Un tir derapat și neechipat de iarnă a blocat azi circulația între Craiova și Slatina!

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri Craiova, angajaţii Secţiei de drumuri Dolj au acționat cu utilaje pentru tractarea TIR-ului şi deblocarea traficului pe DN65. Pe celelalte drumuri naţionale din Dolj se circulă în condiţii de iarnă.

Două drumuri județene blocate

Circulaţia a fost blocată azi pe DN65, între Craiova şi Slatina, după ce un TIR, neechipat cu lanţuri de iarnă, s-a angajat într-o depăşire şi a derapat. Tirul a derapat în dreptul localității Pielești din județul Dolj. Două atv-uri s-au deplasat imediat la fața locului pentru a tracta tirul, dar și pentru deblocarea circulației.

În plus, două drumuri județene au fost blocate, respectiv Poiana Mare – Maglavit şi Băileşti – Seaca de Câmp care au fost închise temporar din cauza stratului viscolit de zăpadă.Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pe 46 de drumuri judeţene se acţionează cu 64 utilaje folosindu-se 500 tone de material antiderapant, iar drumurile DJ 553 Poiana Mare – Maglavit – km 24 – 41 şi DJ 561E – Băileşti – Seaca de Câmp – km 0 – 11 au fost închise temporar, însă localităţile au acces la drumuri naţionale sau alte drumuri judeţene, conform agerpres.

Citește și http://bit.ly/2EUCCS0

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *