fbpx

Claudiu Zamfira: “Muzica este si cariera si pasiune”

Claudiu ne-a povestit cum a inceput relatia lui cu muzica, cum a imbinat talentul cu munca pentru a-si face o cariera, dar si ce planuri are pentru noul an!

Reporter: Cum a inceput relatia ta cu muzica?

Claudiu: Relația cu muzica a inceput odata cu apariția mea pe lume, așa mi-a spus tata! Am inceput sa cânt pe scenă de la varsta de 5 ani și continui sa fac asta pentru ca este un refugiu și consider că așa mă exprim cel mai bine.

Rep: Muzica, cariera sau pasiune?

Claudiu: Muzica este si carieră și pasiune! Una fără cealaltă se numește job, un lucru pe care il poti face, din necesitate, nu pentru ca iti place, neaparat!

Rep: Castigi bani din muzica?

Claudiu: Din fericire ma consider norocos pentru ca fac ce imi place si tot din asta mă și intrețin, fiind singura mea sursă de venit.

Rep: “Ne-am pierdut” sau “Tacerea inimii”?

Claudiu: Grea alegere, fiecare piesă o consider un copil, fiind scrise din suflet, din experiente personale! Dar dacă trebuie să aleg, ramâne “Ne-am pierdut” fiind printre primele piese scrise si primele experiente de filmare.

Rep: Ce piese ai compus pana acum?

Claudiu: La toate piesele mele am contribuit fie la linie, fie la text, iar de curand am inceput sa scriu și pentru alți artiști.

Rep: Cand scoti piesa noua?

Claudiu: Am deja doua piese pregătite pentru 2019, aștept doar momentul potrivit .

Rep: Te-ai gandit la noi colaborari?

Claudiu: Sunt deschis la colaborari, primesc propuneri, le analizez, ma implic unde simt si unde ma regasesc. Nu m-am gandit la cineva anume, sunt multi artiști cu care mi-ar placea sa colaborez.

Rep: Te-ai gandit sa participi la concursuri? (ex. Eurovision, X Factor, etc)

Claudiu: Am participat in 2012 la Vocea Romaniei și am facut parte din Echipa Moga! În urma experientei mi s-au deschis niste porti și am cunoscut oameni din industrie! În urma acestei aparitii, am inceput să scriu mai mult si să imi doresc piese proprii.

Rep: Ce te-a impiedicat sa n-o faci pana acum?

Claudiu: In prezent nu ma gandesc sa particip la vreun concurs de acest gen, chiar daca mi-ar placea sa repet experienta! Imi doresc sa lucrez mai mult in studio!

Rep: Ce planuri ai pentru 2019?

Claudiu: In 2019 imi doresc sa termin casa si să lansez piese bune care sa ajunga la sufletele oamenilor care le asculta! As vrea sa atac mai multe zone muzicale!

Citeste si XANDRA: “Eurovision pentru mine este ca un drog!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0