38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Comuna Pielești – 4 ani cu Aurelia Filip!

După ce voturile le-au dat mari bătăi de cap candidaților PSD și PNL, Aurelia Filip a ieșit învingătoare, la marginea Craiovei!

A fost luptă crâncenă la Pielești. Candidata PSD, Aurelia Filip, conducea cu un vot în faţa liberalului Dan Dică. Filip avea 35,29% din voturile numărate, iar Dică – 35,23%. Aurelia Filip anunță acum că a câștigat alegerile. Aceasta a fost viceprimar în mandatul anterior, aflându-se la conducerea Craiovei alături de Olguța Vasilescu.

Comuna Pielești – 4 ani cu Aurelia Filip!

Acum, mulțumește din inimă pentru încrederea și susținerea oferită, subliniind că acest succes aparține tuturor celor care au crezut în ea și în viziunea sa pentru o comună mai bună. Mai mult ca niciodată, este determinată să dedice toate eforturile pentru a transforma comuna Pielești într-un loc de mândrie. Promite să lucreze împreună cu comunitatea pentru a aduce la viață proiectele promise și pentru a îmbunătăți infrastructura, educația și calitatea vieții fiecărui locuitor.

Partea nevăzută a alegerilor din 2024: „Polițiștii sunt de 30 de ore în serviciu”

„VICTORIE! Mulțumesc din inimă pentru încrederea și susținerea voastră! Cu recunoștință și bucurie, vă anunț că am câștigat alegerile! Acest succes nu este doar al meu, ci al nostru, al tuturor celor care ați crezut în mine și în viziunea mea pentru o comună mai bună.

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră, pentru fiecare vot, pentru fiecare încurajare și pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Împreună am demonstrat că schimbarea este posibilă atunci când suntem uniți și hotărâți.

„Ușa mea va fi mereu deschisă pentru voi și pentru ideile voastre”

Un mare mulțumesc militanților și echipei mele! Ați fost motorul din spatele acestei campanii și ați demonstrat ce înseamnă cu adevărat munca în echipă. Fără devotamentul și eforturile voastre neobosite, această victorie nu ar fi fost posibilă. Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce ați făcut!

Acum, mai mult ca niciodată, sunt determinată să îmi dedic toate eforturile pentru a transforma comuna Pielești într-un loc în care să ne mândrim cu toții. Vom lucra împreună pentru a aduce proiectele promise la viață, pentru a îmbunătăți infrastructura, educația și calitatea vieții fiecărui locuitor.

Vă invit să rămânem uniți și implicați, pentru că doar împreună putem construi viitorul pe care ni-l dorim. Ușa mea va fi mereu deschisă pentru voi și pentru ideile voastre, pentru că vocea fiecăruia contează. Comuna mea natală merită mai mult!”, a transmis Aurelia Filip, pe Facebook.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles