13.4 C
Craiova
marți, mai 17, 2022

Ce înseamnă transparență decizională și consultarea cetățenilor pentru Primăria Craiova!

- Advertisement -

Vineri, la ora 13:00, trebuie să vii la Primaria Craiova! Este ziua decisivă, în care poți face propuneri cum să-ți fie cheltuiți banii, craiovene! Totul depinde numai și numai de tine. Autoritățile sunt transparente și gata să-ți ia în calcul opinia.

 

Pe site-ul instituției care guvernează orașul e următorul comunicat: Primăria Municipiului Craiova organizează vineri, 9 februarie 2018, ora 13.00, în sala mare de şedinţe, Dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind Bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Craiova pentru anul 2018. Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul supus consultării, până la data de 09.02.2018, la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7, prin fax: 0251.411.561 sau e-mail: consultarepublica@primariacraiova.ro”.

 

Bugetul de venituri și cheltuieli e pe site-ul primăriei în următoarea formă (o poți afla dacă dai click pe link). L-am urcat și noi, ca să vă fie mai ușor să-l consultați, analizați și să veniți cu propuneri pe baza lui.

 

Propunere de modificare bugetară pentru Primaria Craiova

 

Noi am analizat pe toate fețele proiectul supus consultății – adică ăla din link – și suntem gata să înaintăm o sugestie cu valoare de recomandare. O vom face cu print-screen-uri să fim destul de clari.

 

Am apreciat că e suficientă iluminare rurală în orașul Craiova. Iar cei 4.490.90 i-am investi în agricultură, silvicultură, pescuit și vânătoare, domenii văduvite în Bănie.

Citeste si: Cluj-Napoca, orașul unde decid cetățenii! Ce proiecte au votat!

Sursa foto: primaria craiova.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles