fbpx

Craiova bate și ține Dinamo la retrogradare!

Alb-albaștrii câștigă dintr-un penalty contestat de gazde. Trupa lui Bergodi ajunge la 7 victorii din 7 posibile.

Dinamo – Craiova 0-1
A marcat: Cicâldău 28 (pen.)
Dinamo: Rene – Sorescu, Puljic, Grigore, A. Radu (73. A. Ba) – A. Garcia (73 M. Gueye), Gol (73 Anton)– Camara (65 A. Gonzales), Borja Valle, Mihaiu (41 Fabbrini) – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra
Craiova: Pigliacelli – Olteanu (3 Acka), Bălașa, M. Constantin (31 Vătăjelu), Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Bărbuț (58 Căpătână), Ivan (58 Mamut), Baiaram. Antrenor: Cristiano Bergodi
Arbitri: Horațiu Feșnic, Valentin Avram, Alexandru Cerei

Universitatea Craiova coboară pe Arena Națională din postura de lider incontestabil al Ligii 1: cu 6 victorii din tot atâtea posibile. Fără Fane Vlădoiu, infectat cu Covid 19, Bergodi nu riscă nimic: sacrifică un copil, pe Olteanu, trimis în teren din cauza regulii U21 și înlocuit în minutul 3 de Acka. Conservator, italianul aliniază în tribuna de rezerve noii-veniți Căpățână, Ofosu și Mamut, preferând jucătorii vechi de la echipă. În schimb, de partea cealaltă, Contra îl aruncă în luptă, din prima, pe „cetățeanul” Aleix Garcia.

Prudența este cuvântul de ordine în startul meciului. Spaniolii lui Dinamo țin mai mult de minge, dar o pasează mai degrabă în lateral. Oltenii pândesc contra-atacul, însă acțiunile se sting pe drum, fără finalizare. Marius Constantin cade într-un duel cu Puljic, la un corner, iar arbitrul dictează penalty. Transformă Cicâldău, iar juveții preiau conducerea din minutul 28. Gazdele nu au reacție, așa că liderul din Bănie intră în avantaj la vestiare.

De la cabine, dinamoviștii ies mai deciși. Borja Valle nu profită de o ciocnire între Vătăjelu și Bălașa, pe Grigore îl izbește mingea centrată de Fabbrini, iar Pigliacelli scoate de sub bară lovitura de cap a lui Valle. Nistor ripostează de la vizitatori, dar șutul deviat trece peste. Mamut, intrat în partea a doua, cum prinde mingea cum trage, în forță, dar de fiecare dată în primul adversar. Cu 10 minute înainte de final, Nemec, care nu a făcut nimic tot meciul, nu nimerește mingea din 3 metri, după o centrare ideală a lui Grigore. Craiova scapă. În prelungiri, Dinamo forțează egalarea, dar oltenii reușesc să respingă de pe linia porții, apoi Pigliacelli prinde șutul lui Fabbrini. Se încheie 1-0 pentru Craiova, care-și consolidează primul loc, în vreme de Dinamo rămâne pe locul 14, în ciuda trasferurilor realizate echipa lui Contra nu are realizări pe teren.

VIDEO: Un oltean a plecat cu pompa de carburant după el!

COVID-19 închide Colegiul Național Carol I din Craiova, elevii vor învăța online!

Mititelu: „Cine suntem noi? Societate sportiva înființată în anul 2013”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0