-4.4 C
Craiova
miercuri, februarie 8, 2023

Mititelu: „Cine suntem noi? Societate sportiva înființată în anul 2013”

Adrian Mititelu a povestit, pe scurt, care-i treaba cu istoria echipei pe care o conduce!

FCU Craiova este pe val în Liga 2 și speră să ajungă pe prima scenă a fotbalului românesc în sezonul viitor. Până atunci, patronul echipei are de dus lupte crâncene, prin instanțe. Mititelu a primit numai vești proste în ultima vreme. După ce i-a fost interzis, deocamdată, să mai folosească numele de „Universitatea Craiova, finanțatorul craiovenilor a mai pierdut o bătălie.

Tribunalul de la Laussane îl obligă pe patronul Universității din liga II să-i plătească 5000 de franci patronului Universității din liga I. Hotărâre definitivă, după ce Mititelu a contestat la TAS decizia Comitetului Executiv al FRF din 3 iulie 2019, în care forul de la București a aprobat cu unanimitate de voturi folosirea denumirii Universitatea Craiova de către clubul din prima ligă: „Constantă că Universitatea Craiova Club Sportiv este deţintoarea mărcii şi are dreptul de a folosi denumirea Universitatea Craiova. TAS nu rezolvă disputele interne pentru mărci, ci analizează hotărârile FRF. Astfel, se respinge apelul împotriva deciziei FRF din 3 iulie 2019, menţine decizia şi obligă apelantul să plătească toate cheltuielile de judecată”, se arată în deciza TAS.

La scurt timp, Adrian Mititelu a ținut să povestească, pe Facebook, care-i treaba cu echipa pe care a înființat-o, desființat-o și reînființat-o în ultimii ani. Omul recunoaște că Rotaru are dreptul să folosească denumirea Universitatea Craiova. Dar spune că asta nu e o problemă, că a găsit el alte denumiri, gen: Fotbal Club Universitatea, FC Universitatea. Apoi, fără să ofere niciun argument, Mititelu scrie că FCU are istorie, palmares etc, și că e continuatoare. Că deține și stema originală cu leul, dar că nu o folosește, ci e utilizată de echipa cealaltă, în mod abuziv!!! În final anunță noi procese.

Cine suntem noi ? Cine sunt ei? Nimeni nu poate sterge ADEVARUL! Noi – nume oficial in Registrul Sportiv, U CRAIOVA 1948 ,societate sportiva infiintata in anul 2013 cu scopul declarat de a sprijini si continua activitatea clubului FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ,club ce a activat pana in anul 2011 (si o perioada scurta 2013-2014) in cadrul structurii sportive FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA,in prezent in faliment dupa decapitarile din 2011 si 2013! Ne am reinscris in competitie de abia in 2017 deoarece DOAR atunci am avut posibilitatea materiala. Am inceput un nou drum de jos cu demnitate si mandrie . In ciuda tuturor piedicilor ,blocajelor de tot felul ,am reusit sa RENASTEM ,sa avem perspective reale de a ajunge unde am fost candva. Ei – Un club infiintat in 2013 in urma dorintei acerbe a lui MIRCEA SANDU de a acoperi distrugerea UNIVERSITATII CRAIOVA si de a arunca o momeala iubitorilor Stiintei! Au fost introdusi direct in liga 2 exact cum au aparut in fotbalul romanesc echipele Militiei si Armatei in anii ’47-’48! AU FOST SPRIJINITI DE MAFIA POLITICA IN MOD CRIMINAL! Au primit in mod abuziv baza de antrenament din Complexul Oblemenco facuta din banii clubului nostru ,in timp ce noi am fost aruncati in strada ,practic am fost condamnati la pieire si uitare! Clubul care azi evolueaza in liga 1 are denumirea oficiala in Registrul Sportiv U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV,insa initial in 2013 s a numit BLUE LIONS CAPITAL BUCURESTI,ulterior devenind CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA! Asocierea cu Clubul Sportiv condus de Badea Pavel a fost facuta DOAR pt a induce in eroare suporterii adevaratei STIINTA! Cum suntem juridic in prezent! Ei au DEOCAMDATA dreptul sa foloseasca in competitie exclusiv denumirea UNIVERSITATEA CRAIOVA ,raportat la faptul ca marca Universitatea Craiova este detinuta de clubul sportiv condus de Badea. Putem folosi fara nicio problema denumirile de FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA,FC UNIVERSITATEA! Noi detinem fara tagada ISTORIA,PALMARESUL SI CONTINUITATEA SPORTIVA a echipei istorice UNIVERSITATEA CRAIOVA,fosta STIINTA,fosta UNSR,etc. Noi detinem exclusiv sigla arhicunoscuta cu LEUL! Faptul ca ei in continuare se folosesc ilegal si ilegitim de sigla si istoria noastra reprezinta abuzuri care vor fi reglate in timp! Asa cum se cunoaste exista pe rol multe alte procese civile,Instante nationale ori TAS, dar si penale aflate in diferite faze procesulale ,vor mai dura ani pana se vor finaliza,eu insa sunt increzator ca in final vom castiga TOT,pentru ca noi suntem UNIVERSITATEA CRAIOVA! IMPOSTURA o sa inceteze intr-o zi!”, a fost povestea postată de Mititelu pe Facebook.

Un oltean s-a spânzurat după ce soția lui a murit infectată cu COVID!

Dinamo-Craiova: primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles