16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Craiova Magica! Baluta si Mitrita au aruncat asupra liderului vraja alb-albastra

Baluta si Mitrita au scris pe iarba de pe Oblemenco o nouă filă din povestea Universității. 25.000 de suflete au citit-o cu bucurie, dintr-o răsuflare.

 

Sar scântei de la primele faze de joc. Tensiunea și miza punctelor se simt la fiecare contact între jucătorii celor două echipe. Prima ocazie o are Craiova, prin Mateiu, dar șutul său de la distanță e respins de Arlauskis. Un contra-atac clujean din patru pase, finalizat de Culio, îngheață sufletele celor 25.000 de fani din stadion. Oltenii scapă, mingea trece pe lângă. Universitatea dă lovitura la ultima fază a reprizei, prin Băluță, a cărui lovitură de cap este fără speranțe pentru Arlauskis, după ce clujenii au făcut greșit pasul la ofsaid. Assist Martic. Formația olteană intră cu 1-0 la vestiare.

 

Partea a doua începe perfect, exact cum s-a terminat prima. Vrăjitorul Mitriță trimite în vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 27 de metri, imparabil. Universitatea are 2-0! Reacția liderului vine prin șutul lui Păun, care ocolește vinclul. Băluță ridiculizează apărarea liderului, dar șutul său nimerește transversala. La prima atingere de minge, Urko Vera marchează la un corner, din interiorul careului mic. Cu un sfert de oră înainte de final, Calancea scoate miraculos în corner lovitura de cap a lui Omrani. Ultimele 10 minute le jucăm în inferioritate, după ce căpitanul Băluță este eliminat.

 

Baluta si Mitrita, eroii Craiovei!

 

Așadar, Universitatea Craiova câștigă al treilea meci la rând pe Oblemenco, scor 2-1. Nimeni nu le poate sta în cale alb-albaștrilor, când au peste 25.000 de suporteri alături. În urma victoriei, oltenii ajung la 43 de puncte și sunt 99% siguri de play-off.

 

Indiferent de rezultatul meciului de sâmbătă seara, Universitatea Craiova încheia prima parte a campionatului pe locul al treilea. Însă în urma victoriei cu CFR Cluj, alb-albaștrii micșorează ecartul care-i separa de ardeleni la 6 puncte. Ceea ce implică o iarnă mai liniștită cu planuri inclusiv în bătălia pentru primul loc.

 

Te poate interesa! Cum ar fi fost daca Romania era Monarhie! 

Cum ai trait meciul? Comentam impreuna pe facebook! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles