21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Craioveanu a fost înjurat. Ilie Dumitrescu dă replica: „Unde activează FCU?”

La finalul partidei amicale, România-Suedia, Gică Craioveanu a fost înjurat de o parte a suporterilor ce au ocupat peluza sud!

După meciul dintre România și Suedia, fotbalistul de legendă al Universității Craiova, Gică Craioveanu, a fost înjurat de Peluza Sud 97! După aceste incidente, un alt nume al fotbalului românesc, Ilie Dumitrescu, a comentat pe această temă.

Unde activează FCU? Este înscrisă în liga a patra? Este la fel ca FCSB și Steaua. Lumea merge cu echipa cu care se identifică. Eu nu o să pot să spun niciodată ceva negativ de o legendă a Stelei”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Gică Craioveanu nu a fost singurul huiduit de Peluza Sud 97!

Titular în victoria României în fața Suediei, Alex Mitriță a fost și el huiduit de suporterii echipei finanțate de Adrian Mititelu. Fotbalistul Craiovei nu a fost primit prea bine de Peluza Sud 97, în timp ce suporterii Universității, susținători ai Craiovei din Liga 1, l-au aplaudat pe oltean din toate puterile.

În timpul partidei, suporterii de la Sud au aruncat în teren cu materiale pirotehnice, fapt ce putea duce la suspendarea partidei amicale dintre România și Suedia, urmând ca la finalul meciului, peluza sud a stadionului Ion Oblemenco să rămână devastată, după ce unele persoane ce au ocupat un loc în acea zonă au rupt o parte dintre scaunele stadionului.

Citește și: Suporterii olteni au făcut spectacol la meciul naționalei! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles