21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Suporterii olteni au făcut spectacol la meciul naționalei!

România a câștigat meciul cu Suedia, scor 1-0, iar suporterii olteni s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au făcut o atmosferă pe care tricolorii nu o vor uita prea curând!

Suporterii olteni au demonstrat că sunt printre cei mai pătimași dintre români, la meciul dintre România și Suedia, disputat pe stadionul Ion Oblemenco. La Craiova, lumea respiră fotbal și asta s-a demonstrat și la meciul tricolorilor. La meci au fost prezente ambele galerii din Bănie, Peluza Nord Craiova și Peluza Sud 97. Fanii au susținut echipa națională, dar s-au și duelat în mesaje  și scandări.

Veniți într-un număr impresionant la stadion, după o mobilizare solidă, suporterii Craiovei din liga a patra, Peluza Sud 97, și-au făcut simțită prezența, nu doar prin scandări, ci și prin incidentele provocate în timpul partidei. Fanii echipei patronate de Adrian Mititelu au revenit pe Ion Oblemenco după o lungă așteptare, iar acest fapt a stârnit o reacție pe măsură din partea Peluzei Nord Craiova, galeria ce susține echipa Craiovei din Liga 1.

Peluza Nord a făcut un întreg spectacol prin mesajele pe care le-a afișat la meciul dintre România și Suedia, ceea ce nu este ceva nou pentru suporterii Universității. Aceștia ne-au obișnuit cu mesajele pline de creativitate și la meciurile pe care Craiova le dispută în Liga 1.

Iată câteva dintre mesajele afișate de Peluza Nord Craiova!

„Gata, reprezentația voastră s-a încheiat. Înapoi  în sate. Sa-i aprindeți fumigene lui Mititelu. Ne-ați infestat stadionul. Mâine trebuie dezinfectat”.

„Îl urmați pe brutar printre glugile de coceni, Știința n-a avut niciodată derby la Dăbuneli”

„Pe maidane vă filmați când îl înjurați și de Crăciun, porcul împreună îl tăiați”

„Nu e o aroganță, e doar o întrebare. V-ați șters șters balega de pe  picioare?”

„Peluza Sud, locul în care am făcut istorie și la început am stat/Azi populată de țărani, copii manipulați, vânduți și interlopi de c***t”

„Veniți din mediul Rural / și pe stemă aveți un cal”

În timpul duelului dintre cele două galerii din Craiova, fanii României de la „Uniți sub tricolor”, cei ce au stat la Tribuna a doua, au afișat un mesaj în speranța unui armistițiu între olteni  „Patria mai presus de orice rivalitate, in prag de centenar, intre peluze doar unitate”.

Citește și: Nu doar scenografia a fost unică! Toate mesajele afisate de olteni! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles