21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Craioveanu: „L-aș întreba pe arbitru dacă ar avea curaj să dea acest penalti într-un Real-Barcelona”

La finalul meciului cu formația bucureșteană, FCSB, Gică Craioveanu a vorbit despre desfășurarea partidei, despre șansele Craiovei la titlu, dar și despre arbitraj!

Marea glorie a Universității Craiova, Gică Craioveanu, s-a arătat resemnat în ceea ce privește lupta la titlu, dar nu a ezitat să taxeze arbitrul partidei.

Sunt supărat pentru că echipa nu a fost la un nivel foarte înalt. Nu ne-au lăsat sa ieșim din apărate. Au marcat și după s-au retras. Din păcate Mitriță a dat pe mijlocul porții. Din păcate au meritat victoria. L-aș întreba pe arbitru dacă ar avea curaj să dea acest penalti într-un Real Madrid – Barcelona. Mister a mutat foarte târziu. Echipa s-a schimbat cu patru jucători pe linia de fund. Nu am avut ocazii clare, doar tentative. Trebuie să ne întoarcem în trecut și să ne amintim ce făcea Craiova. Adio titlu pentru Craiova. Nu cred ca mai avem șanse. Este foarte dificil”, a spus Craioveanu.

Gică Craioveanu a vorbit și despre galeria Universității Craiova!

Gică Craioveanu a  ținut să le mulțumească suporterilor pentru că au făcut spectacol pe Arena Națională. Oltenii au acaparat fondul sonor de pe cel mai mare stadion din țară și au arătat că sunt printre „cei mai buni dintre români”.

Sunt trist. Aveam speranțe. Aveam iluzii. Craiova a pierdut campionatul. Acesta e fotbalul. Am demonstrat că avem cea mai frumoasă galerie din România. Le mulțumesc pentru că au fost alături de echipă. Mergem înainte”.

Citește și: Craioveanu a fost înjurat. Ilie Dumitrescu dă replica: „Unde activează FCU?”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles