10 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

Cristi Borcea și Victor Pițurcă s-au întors în forță!

Întâlnirea greilor care pot resuscita întreg fotbalul românesc, Cristi Borcea și Victor Pițurcă, arată că cei doi nu s-au retras!

Cristi Borcea și Victor Pițurcă sunt printre cei mai cunoscuți oameni de fotbal din România. Ei nu s-au mai implicat în fenomen, de ani buni. Dacă Piți a mai încercat să antreneze, cu ceva timp în urmă, la Craiova, prietenul său dinamovis a evitat să mai aibă legătură cu „sportul rege”. Cei doi au rămas, totuși, la curent cu ce se întâmplă în primele două legi din România și își mai dau cu părere, din când în când.

Cristi Borcea și Victor Pițurcă s-au întors în forță!

Cristi Borcea și Victor Pițurcă sunt prieteni buni, în ciuda faptului că simpatizează echipe diferite. Fostul patron de la Dinamo a rămas de partea „câinilor, în timp ce fostul selecționer al României este stelist înrăit. El chiar a fost tentat să se implice în proiectul CSA Steaua, din Liga 2. Totuși, situația complicată a clubului l-a făcut pe antrenor să renunțe la această idee.

Cristi Borcea și Victor Pițurcă sunt și vechi prieteni și parteneri de afaceri. Acum, ei sau întors în forță, pentru a se menține într-o formă pentru care mereu au fost invidiați. Potrivit ProSport, aceștia au fost surprinși în pădure la Băneasa,  unde au făcut o sesiune de alergare.

Borcea și Pițurcă puteau să conducă Dinamo

Cristi Borcea și Victor Pițurcă au avut ocazia să conducă Dinamo. Clubul din „Ștefan cel Mare” își căuta finanțatori, iar Dumitru Dragomir a dezvăluit că un grup de oameni potenți din punct de vedere financiar era gata să pornească un super-proiect.

„Eram gata – gata să luăm Dinamo cu 3-4 luni în urmă. Atunci când se vorbea de Cataramă. Erau nouă persoane, inclusiv Negoiţă, băgate în treaba asta. Erau Nicolae Badea, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, Viorel Cataramă, eu, Ionuț Negoiță, care punea şi el 500.000. Mai era un primar care punea bani, dar nu pot să îi dau numele. Şi au mai fost doi inşi. Victor Pițurcă urma să fie antrenor. Cum să nu vrea? Dacă îi dădeai 500.000 de euro pe an cum să nu vină? În plus, el e prieten cu Neţoiu, cu Borcea, cu mine. Cum să nu îl iei pe Piţurcă antrenor? El nu băga bani”, explica Dragomir, în 2020.

Puteau resuscita fotbalul românesc

Împreună sau separat, Cristi Borcea și Victor Pițurcă puteau resuscita fotbalul românesc. Dacă cei doi ar fi preluat un club din România, pretențiile ar fi fost ridicate. Automat, investițiile urmau să fie pe măsură. de banii acestora puteau profita și alte cluburi din țară, prin transferuri sau, de ce nu, în urma unor rezultate bune în cupele europene.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles