fbpx

VIDEO! Cristina Țopescu: „Ochii Craiovei plâng”

Ochii Craiovei plâng și nu doar ai ei. Poate Dumnezeu iubește și El Craiova Maxima și va face o minune. Eu sigur o iubesc

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Otopeni.

În urmă cu aproape un deceniu, într-un moment extrem de greu pentru fotbalul craiovean, chiar pentru întreg fotbalul românesc, Cristina Ţopescu a realizat un reportaj ce a stârnit emoții în inimile a zeci de mii de oameni.

Ochii Craiovei plâng și nu doar ai ei. Va muri un mit? Probabil că nu. Va muri un pic sufletul românilor îndrîgostiți de fotbal. Sau poate Dumnezeu iubește și El Craiova Maxima și va face o minune. Eu sigur o iubesc și am vrut să împărtășesc cu dumneavoastră tristețea ce o simt”, spunea Cristina Țopescu în 2011, într-un reportaj realizat pentru Prima Tv.

Fiica regretatului Cristian Ţopescu a continuat să vorbească fără ezitare despre oamenii ce au lăsat un oraș întreg în lacrimi, despre un mit ce nu avea să moară pentru că, așa cum spunea Cristina: „miturile nu mor niciodată”

Simt nevoia să vă vorbesc astăzi despre un mit pe care l-am iubit. Și dumeanvoastră îl iubiți încă. Un mit care nu vreau să cred că va muri, pentru că miturile nu mor niciodată. Nu mor, dar pot fi înlăcrimate de interesele oamenilor mititei sau mici ce nu se pot ridica la înălțimea unui mit atât de mare”, mai spunea jurnalista.

În 3 minute poți să citești și: Doliu în jurnalismul românesc! Cristina Ţopescu a murit. Avea 59 de ani

Mihai Rotaru, la un pas să-l înlocuiască pe Papură!

Astra a pus mâna pe unul dintre cei mai promițători jucători ai Craiovei!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
VIDEO! Cristina Țopescu: „Ochii Craiovei plâng”
Article Name
VIDEO! Cristina Țopescu: „Ochii Craiovei plâng”
Description
„Ochii Craiovei plâng și nu doar ai ei. Poate Dumnezeu iubește și el Craiova Maxima și va face o minune. Eu sigur o iubesc”
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0