fbpx

PMP Dolj, vânt la Cupă!

La o oră după ce Băsescu i-a făcut „scursuri” pe liberalii lui Tăriceanu, un deputat ALDE a fost numit președinte la PMP Dolj!

Lovitură năucitoare acum câteva ore pentru liderul PMP Dolj, Dan Păloiu. Tomac l-a numit președinte de organizație pe deputatul ALDE, Ion Cupă. Lui Păloiu i s-au reproșat rezultatele slabe ale PMP Dolj la ultimele două runde de alegeri. La europarlamentare, organizația nu a trecut pragul de 5%, iar pentru prezidențiabilul Theodor Paleologu nu s-au putut stânge, cu toată mobilizarea de care a fost capabil Păloiu, decât 3.79%.

Cupă a jubilat într-un comunicat: „Motivele care au stat la baza înscrierii mele în Partidul Mișcarea Populară (PMP) nu au legătură cu starea ALDE, cu experiențele trecute, ci cu faptul că acest partid, PMP, are cu adevărat o viziune politică și o strategie coerentă, adecvate realităților românești. Nu mai este timp de pierdut.Toată experiența și toate resursele pe care le avem la dispoziție trebuie valorificate pentru a construi și consolida politici menite să accelereze dezvoltarea economică și socială a României”.

Decizia a căzut așa de greu că Păloiu abia a reușit să reacționeze la 3minute.net: „Nu pot să declar nimic acum. Poate peste o zi, două, după ce o să diger această decizie neașteptată. Ea vine la o oră după ce Traian Băsescu a recomandat în ședință să nu fie primite în partid scursurile de la ALDE, oameni care s-au trezit acum o săptămână, două, că sunt și ei băsiști…”

Păloiu e patronul unei ferme de ouă ecologice și unul din cei mai activi anti-pesediști în mediul online. Dacă nu performanțele electorale, atunci măcar situația financiară îi va permite lui Păloiu să-și găsească un partid care să-i satisfacă năzuințele politice la nivel de administrație locală.

În 3 minute poți să citești și: Cum a ajuns Craiova pe Netflix!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
PMP Dolj, vânt la Cupă!
Article Name
PMP Dolj, vânt la Cupă!
Description
La o oră după ce Băsescu i-a făcut "scursuri" pe liberalii lui Tăriceanu, un deputat ALDE a fost numit președinte la PMP Dolj!
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0