Pe unde va trece Drumul Expres Craiova – Pitești! Iată harta

Contractele pentru construcția a 57 de km din Drumul Expres Craiova – Pitești au fost semnate! Pe unde va trece viitoarea șosea!

 Președintele CNAIR, Narcis Neaga, a susținut o conferință de presă la sediul CJ Dolj, cu prilejul semnării contractelor pentru două tronsoane din drumul expres Craiova – Pitești. Primul tronson va porni din Craiova până la limita județului. Cel de-al doilea tronson are în vedere Centura Balșului și Centura orașului Slatina.

 Lungimea totală a drumului expres este de 120 km, din care cele trei contracte semnate astăzi însumeaza o lungime de 57,55 km. Valoarea totală a celor 3 contracte este de 1.811.821.471,79 lei fără TVA, aproximativ 385.000.000 euro fără TVA”, anunță Compania de Autostrăzi, cu precizarea că acestea vor fi finanțate din fonduri europene nerambursabile.

Tronsonul 1 are o lungime de 17,7 km și va traversa teritoriile administrative ale următoarelor localități: Craiova, Ghercești, Pielești și Robănești.

Tronsonul 2, cu o lungime de 39,85 km, va traversa teritoriile administrative ale următoarelor localități: Balș, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina și Valea Mare.

Iată harta Drumului Expres:

Citește și: Autocar plin cu copii romani, atacat cu pietre la Budapesta

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *