fbpx

El Chapo a dat 100 de milioane șpagă! Cine a încasat-o!

Lordul drogurilor din Mexic, El Chapo Guzman, are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare șpagă din lume.

Joaquin El Chapo Guzman, personaj care a intrat deja în folclorul internațional, după o serie de filme și documentare realizate de Netflix, ar fi oferit una dintre cele mai consistente mite din istorie. Fostul președinte Mexican Pena Nieto ar fi acceptat 100 de milioane de la liderul cartelului Sinaloa.

El Chapo, acuzat de asasinate și răpiri

Alex Cifuentes, unul dintre colaboratorii lui El Chapo Guzman, a afirmat că le-a transmis autorităților încă din 2016 despre banii pe care lordul drogurilor din Mexic i-ar fi oferit lui Pena Nieto. Procesul împotriva lui Joaquin Guzman se desfășoară la un tribunal federal din Brooklyn, în condiţii de maximă securitate. Acesta este acuzat de conducerea unei organizaţii criminale care se ocupa cu traficul de droguri. Între capetele de acuzare, Joaquin Guzman și alți fruntași ai cartelului Sinaloa sunt acuzați de implicare în asasinate și răpiri.  Craiovean, blocat in trafic si atacat cu batele de patru indivizi mascati

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0