12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Emeric Ienei nu a murit, ascultă muzică!

Deși Emeric Ienei era dat decedat în cursul aceste zile, fostul mare antrenor pare că se plimba și asculta muzică

Emeric Ienei nu a murit. În ciuda faptului că în urmă cu 2-3 ore marele antrenor era dat decedat de presa din România, s-a dovedit că Ienei e viu și chiar asculta muzică. Declarația a fost făcută de femeia care îl îngrijește.

Emeric Ienei n-a murit

Joi, la prânz, o știre care a făcut înconjurul presei: Emeric Ienei a murit. Informația a fost repede preluată de toate marile publicații din țară, acestea confirmând decesul fostului antrenor. Presa s-a cam grăbit, știirea fiind falsă.

Potrivit hotnews,  fostul mare fotbalist Sandu Boc vorbise cu Ienei chiar azi, după ce știrea circula. ”Nu e adevărat”, a spus Boc. HotNews a sunat acasă la Emeric Ienei. A răspuns Georgeta Lazar, cea care stă permanent cu fostul antrenor. Și ea a negat ferm.

”Am văzut și eu știrea că ar fi murit. E incredibil. Vă rog să apară declarația mea, ca să opriți această nebunie. Emeric Ienei e bine, acum ne-am întors amândoi de la plimbare”, a spus Georgeta Lazar, pentru HotNews. ”Noroc că el s-a dus în camera lui să se odihnească și n-a deschis internetul sau televizorul. Ascultă muzică, asta face”, a mai adăugat Georgeta Lazar, îngrijitoarea lui Ienei, potrivit sursei.

Cine e (nu a fost) Emeric Ienei

Autor al celei mai mari performanţe din fotbalul românesc, Emeric Alexandru Ienei (Imre Sándor Jenei), s-a născut la 22 martie 1937, în localitatea Agrişu Mic, judeţul Arad.

Ca antrenor a pregătit: Steaua; FC Bihor (1978-1979); CS Târgovişte (1981-1982); FC Fehervar (Ungaria, 1993); Panionios (Grecia, 1996-1996); Universitatea Craiova (1996); România (1986-1990, 2000); Naţionala Ungariei (1992-1993), câştigând turneul internaţional Cupa Kirin (Japonia).

A câştigat ca antrenor cinci titluri, patru Cupe ale României şi Cupa Campionilor Europeni, toate cu Steaua Bucureşti.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles