37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Emilia Neagu rămâne în joc: „Îmi veți auzi vocea mai des”

Rivala Olguței Vasilescu, Emilia Neagu, rămâne pe poziții: „Am învățat multe despre numărătoarea voturilor”

Emilia Neagu, rivala declarată a Olguței Vasilescu la conducerea Craiovei, rămâne în joc. După toată campania electorală pe care și-a făcut-o cu mare convingere, aceasta s-a ales cu un loc la Consiliul Local. Ea promite craiovenilor o opoziție clară la ședințe, precum și angajamentul de a-i ține pe aceștia la curent cu ce se întâmplă prin Primărie.

Partea nevăzută a alegerilor din 2024: „Polițiștii sunt de 30 de ore în serviciu”

Rivala Olguței Vasilescu vine în Consiliul Local

Ghici cine vine la Consiliul Local? Dragilor, vă mulțumesc tututor pentru susținerea voastră. Ați fost extraordinari! Sunteți motivul pentru care voi rămâne în continuare să vă țin la curent cu furăciunile și abuzurile din Primărie.

De data asta îmi veți auzi și vocea mai des, dacă nu se vor găsi „probleme tehnice” la transmisiunile în direct ale ședințelor de Consiliu Local. A fost o experiență unică din care am învățat multe: despre politică, despre adevăratele nevoi ale craiovenilor, despre numărătoarea voturilor. Se spune că poporul se eliberează singur. Pe curând!”, a transmis Emilia Neagu, pe pagina sa de Facebook.

Cine este Emilia Neagu

Despre Emilia Neagu s-au scris multe. În lipsa unui CV oficial, am analizat profilului său de LinkedIn, destul de succint, care ne-a confirmat că aceasta a fost consultant imobiliar. Probabil cea mai mare lovitură a sa de popularitate a fost când directorul Aeroportului din Craiova a dat-o în judecată pentru o postare pe Facebook.

Sorin Manda, directorul Aeroportului Internațional Craiova și cumnatul Olguței Vasilescu, solicită scuze publice și compensații morale. A intentat un proces pentru o „postare calomnioasă” publicată pe Facebook în luna iunie, susținând că aceasta i-a adus „prejudicii semnificative de imagine”. Neagu a acuzat conducerea aeroportului că „jefuiește călătorii”, referindu-se la perceputa abuzivă a unei taxe pentru bagaj pentru partenerul său, care fusese deja achitată anterior.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles