13.4 C
Craiova
marți, mai 17, 2022

Există viață după despărțire?

- Advertisement -

Sigur că da! Și încă ce viață. E momentul ăla când te simți mai liniștit, când îți recapeți forțele și devii mult mai puternic. Când după un eșec reușești să înveți câte ceva. Când rămâi cu amintiri, dar și cu lecții.

Orice femeie a trecut printr-o despartire. Poate c-a suferit, poate nu, poate că a avut ceva de învățat sau poate doar nu i-a păsat. Orice femeie a iubit un bărbat în viața ei. Apoi s-au despărțit. Și asta pentru că iubirea uneori nu-i suficientă. Ca o relație să meargă ai nevoie și de înțelegere, respect și comunicare. Dacă lucrurile astea nu există, atunci de ce mai ești cu persoana respectivă?

După despartire, uită ce simți și amintește-ți ce meriți

Las-o încolo de iubire că uneori îți aduce numai necazuri. De ce să suferi când poți fi fericită lângă altcineva? De ce să plângi în loc să râzi? Asta depinde doar de tine și de alegerile tale. Gândește-te puțin și la ce meriți tu, la viitorul tâu și la ce vrei de fapt. Vrei să plângi sau vrei ca toată viața să-ți fie numai un zâmbet? Chiar dacă-l iubești, lasă-l. Fiecare are drumul lui în viață. Fiecare se întoarce la un moment dat.

Și degeaba te întorci, dacă nu mai găsești pe nimeni. Degeaba îți pare rău, dacă nu mia e nimeni acolo să te ierte. Degeaba vrei să te faci auzit, dacă nu-i nimeni care să te asculte. Draga mea, nu sta lângă un astfel de bărbat. Bărbatul iubit nu te va face niciodată să plângi. Pentru o lacrimă de-a ta ar opri lumea-n loc. De ce vrei să fii tristă lângă un bărbat când poți râde lângă altul?

Știu că lucrurile astea nu se fac așa uțor. Că nu uiți repede, că mereu va rămâne în amintirea ta, că îl vei povesti și altor iubiri. Că nicio iubire nu va fi ca prima. Te înșeli aici. Când îți vei găsi marea iubire, îți vei da seama de ce cu celellalte n-a mers. Îți vei da seama c-au fost doar iubiri pasagere. Ai avut ceva de învățat? Foarte bine. Rămâi cu lecțiile primite și treci mai departe.

Și nu uita. Bărbații se schimbă..cu alții.

Citește și http://bit.ly/2CF3CTE

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles