Încep lucrările la primul tronson al Drumului Expres Craiova – Pitești!

Lucrările la primul tronson al Drumului Expres Craiova – Pitești pot începe! Construcții Erbașu și-a retras contestația!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat pe 1 octombrie câștigătorii licitațiilor pentru construirea primelor două tronsoane ale Drumului Expres Craiova – Pitești. Oferta italienilor de la Tirrena Scavi a fost declarată câștigătoare pentru tronsonul 1, iar de tronsonul 2 se va ocupa constructorul român Dorinel Umbrărescu.

Construcții Erbașu, liderul Asocierii Construcții Erbaşu SA – Vahostav SK as – Trameco SA a depus o contestație în data de 11 octombrie, cu privire la tronsonului 1. Contestația a fost retrasă la sfârșitul lunii octombrie, iar lucrurile ar trebui să intre pe ritm normal și să înceapă lucrările la primul tronson.

Când toate păreau să meargă ca pe roate, Drumul Expres ar putea fi modificat după ce un primarul localității Bîrza din Olt a cerut acest lucru printr-o notificare trimisă către CNAIR. Edilul susține că traseul drumului afectează trei locuințe și propune ca traficul să fie deviat spre Balș.

Proiectul „Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitesti” are o lungime de aproximativ 121 kilometri, iar valoare lui este estimată undeva la peste 3,7 miliarde lei fără TVA.

Citește și: Grecia: 10.000 de preoți, scoși de pe statul de plată al guvernului!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *