24.5 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

FCSB riscă depunctarea! Titlul e tot mai aproape de Craiova!

Universitatea Craiova poate profita de problemele de la FCSB, mai ales dacă se aplică depunctarea!

După ce Gigi Becali a primit o suspendare de 6 luni, FCSB riscă și ea depunctarea. La următoarea abatere a finanțatorului din Pipera, clubul patronat de acesta ar urma să fie sacționat cu 3 puncte. Iar Universitatea Craiova este echipa care ar avea de câștigat. Oltenii lui Petev sunt pe locul doi în clasament, în luptă directă cu FCSB pentru titlul de campioană.

Depunctarea FCSB, șansă pentru Universitatea Craiova

Pe lângă suspendarea de 6 luni, Gigi Becali a mai primit și o amendă de 50.000 de lei pentru comportament jignitor și calomnios. Omul de afaceri trebuie să fie atent pentru ca echipa să nu aibă de suferit din cauza lui.

În cazul în care FCSB va fi depunctată, diferența dintre roș-albaștrii și Universitatea Craiova ar fi de 4 puncte. Cele două echipe urmează să se întâlnească la finalul acestei săptămâni, într-un meci extrem de important pentru ambele tabere.

Ce spune regulamentul

În privința regulamentului, prin prisma comportamentului jignitor și calomnios, patronul lui FCSB a fost încadrat la articolul 52, punctul 2, alineatul B din Regulamentul Disciplinar, care prevede că „la fiecare abatere următoare, sancţiunea aplicată oficialului va fi stabilită prin dublarea sancţiunii aplicată anterior, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară. (…) În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu suspendare 6 (şase) luni şi penalitate de 50.000 lei”, se menţionează în soluţia publicată pe site-ul FRF.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles