12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Legendele FCU Craiova, mesaje de mobilizare pentru promovare!

Echipa lui Adrian Mititelu din liga a patra, FCU Craiova, urmează să joace barajul pentru promovarea în liga a treia, după ce a avut un parcurs perfect în campionat.

Jucători emblematici pentru formația pregătită de Nicolo Napoli au transmis diferite mesaje către suporteri sau către actualii fotbaliști ai echipei.

Legendele FCU Craiova îndeamnă suporterii să se mobilizeze și să fie prezenți în număr cât mai mare la barajul pentru promovare. Rapidistul Mircea Bornescu, fotbalist care a evoluat sub culorile alb-albastre, și-a anunțat chiar și prezența la meci. Mădălin Ciucă, jucătorul care și în ziua de azi este alintat de către suporteri „căpitanul”,așteaptă și el cât mai multă lume la baraj. Julius Wobay, jucător foarte iubit în Bănie și Mariko Daouda, fostul fundaș al oltenilor, în periaoda 2002-2005, au trimis și ei câte un mesaj de încurajare.

Andrei Prepeliță și Dragoș Firțulescu au fost și ei pe fază și nu au ratat ocazia să-și transmită mesajul. Cei doi au evoluat la Steaua, respectiv Dinamo, după despărțirea de Craiova, dar acest lucru nu pare să fie o problemă pentru suporteri. Să nu îl uităm tocmai pe Florin Costea, considerat fotbalistul emblemă pentru FCU Craiova, fotografia lui fiind în prim plan în zona terenului de fotbal unde echipa își desfășoară activitatea. „Diamantul din Bănie” este un susținător declarat al formației patronate de Adrian Mititelu, iar mesajul său nu putea să lipsească.

Pe lângă foștii jucători ai Craiovei, dinamovistul Daminuță a avut și el un mesaj pentru formația din liga a patra. Fostul jucător al celor de la Inter și AC Milan i-a îndemnat pe olteni să lupte cu îndârjire.

Nu doar fotbaliștii sau foștii fotbaliști și-au prezentat interesul sau au îndemnat la interes. Omul de televiziune, Şerban Huidu, cunoscut ca unul dintre fanii înfocați ai lui FC Universitatea Craiova și El Nino, rapperul care face parte chiar din Peluza Sud 97, le-au transmis un mesaj de încurajare jucătorilor lui Nicolo Napoli cu o săptămână înainte de meciul de baraj.

Partida tur a duelului pentru promovarea în Liga 3 se joacă sâmbăta viitoare, de la ora 18:00, în deplasare cu Gloria Corneşti.

Citește și: „Născuți talent, dar rămași speranță”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles