26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Flavius Iacob, transferat în Liga 1!

După ce a umilit CFR Cluj, în Cupă, Flavius Iacob poate face pasul în Liga 1: „Mâine l-aș transfera”

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, a elogiat performanța jucătorilor săi după ce aceștia au obținut o victorie zdrobitoare cu scorul de 4-0 împotriva echipei CFR Cluj, calificându-se astfel în semifinalele Cupei României Betano. Este pentru a treia oară în istoria clubului când echipa ajunge în această fază a competiției.

Florin Maxim l-ar transfera imediat pe Flavius Iacob, în Liga 1

Florin Maxim, considerat „eroul” echipei Corvinul, este profund mândru de dedicarea și efortul deosebit al jucătorilor săi în meciul de „sferturi” din Cupa României Betano. El crede cu tărie că jucătorii din divizia secundă sunt capabili să evolueze la un nivel superior și este convins că echipele din Superligă și-au îndreptat deja atenția către anumiți jucători ai Corvinului, conform GSP.

25 de milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man!

Tehnicianul nu s-a oprit aici. După ce le-a administrat o înfrângere usturătoare celor de la CFR, acesta le-a recomandat ardelenilor un jucător. A spus că dacă ar fi antrenor la CFR l-ar transfera imediat pe Flavius Iacob (23 de ani), fundașul dreapta de la Corvinul, care a fost integralist în acest meci.

„Probabil nu credeau că putem învinge o echipă de talia CFR-ului. Muncesc bine și încerc să le transmit că eu cred în ceea ce facem și asta a făcut diferența azi. Sunt jucători buni, dar care nu au avut ocazia să se afirme, Coman, Iacob, Lică. Eu cred că au intrat deja în vederile echipelor mari. Dacă aș fi antrenor la CFR, mâine l-aș transfera pe Iacob. Sâmbătă avem meci, trebuie să câștigăm”, a spus Florin Maxim, pentru Prima Sport.

„E un meci cu care te întâlnești o singură dată în viață”

Flavius Iacob, la care a făcut referire antrenorul Corvinului, este jucătorul hunedorenilor din 2017. Acesta sosea liber de contract, după despărțirea de Gloria Geoagiu. De la sosirea la Hunedoara, Iacob a strâns 30 de meciuri, două goluri și o pasă decisivă.

„Ne-am motivat foarte tare, e un meci cu care te întâlnești o singură dată în viață. Un sfert cu una dintre cele mai bune echipe din România. Nu avem de ce să nu visăm măcar la o prezență în finala Cupei, am muncit foarte mult. Am făcut un sezon bun și în Liga a doua”, a declarat Daniel Nicolae Pîrvulescu, Corvinul Hunedoara.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles