37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Florin Andone este pe cale să semneze contractul vieții

Deși este dorit de Dinamo, Florin Andone este pe cale să se îndrepte spre o echipă din străinătate

Florin Andone este pe cale să-și reia cariera în Spania. Deși este dorit de Dinamo, atacantul pare să se îndrepte spre revenirea la Cordoba. Fost jucător cheie pentru echipa andaluză, cu care a evoluat în La Liga, Andone a încheiat ultima dată contractul cu Eldense.

Florin Andone este pe cale să semneze contractul vieții

Probabil Florin Andone nu va veni să joace în Superliga, deși a fost inclus odată și în echipa națională a României. De menționat că atacantul, care și-a făcut un nume în Spania, a fost, la un moment dat, și pe lista celor de la Rapid, conform Prosport.

Reacția lui Adrian Mititelu după ce Lia Olguța Vasilescu a câștigat alegerile

După ce Andrei Nicolescu și Eugen Voicu de la Dinamo și-au exprimat dorința de a-l aduce, Florin Andone, fiindcă echipa roș-albă a reușit să rămână în primul eșalon, este acum foarte aproape de un transfer la Cordoba.

Florin Andone, care are un contract valabil până anul viitor cu Eldense, a declarat că a decis să nu-și mai continue contractul, pregătindu-se să devină liber de contract în curând.

„Rămân liber din 30 iunie. A fost decizia mea exclusivă de a nu continua”

„Vreau să precizez că nu am avut contract cu CD Eldense până în 2025, ci doar pe un an + un an opțional pentru obiective care nu au fost îndeplinite în cele din urmă. Astfel, rămân liber din 30 iunie. A fost decizia mea exclusivă de a nu continua, iar clubul nu a ajuns la un acord cu mine pentru a părăsi echipa, așa cum se spune. Încă o dată, mulțumesc tuturor fanilor, am simțit o legătură specială cu voi încă din prima zi. Vă doresc toate cele bune!”, spunea Florin Andone.

„Nu mai voiam să plec pentru a câștiga mai mulți bani. Căutam un club în Spania și nici n-am mai stat să mă gândesc când am venit la Eldense. O seară mi-a fost de ajuns pentru a semna contractul. N-am pus problema banilor, a condițiilor. Voiam să fiu într-un loc în care eram dorit”, spunea Andone, aflat iar într-un moment dificil al carierei sale.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles