12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Gică Hagi, la un pas să o părăsească pe Farul Constanța! 

Gică Hagi ar putea încheia un ciclu de zece ani: „E un nume și a reușit să facă multe”

Patronul clubului „Marinarilor” a fost abordat cu o ofertă atrăgătoare, iar agentul său a plecat să negocieze cu echipa interesată. Astfel, Gică Hagi ar putea încheia un ciclu de zece ani, cu o scurtă pauză între august 2020 și iunie 2021, în care a îndeplinit rolul de antrenor la echipa pe care o patronează, Viitorul, și ulterior la Farul.

Gică Hagi a primit o ofertă din Emiratele Arabe Unite

Potrivit celor de la iamsport.ro, ”Regele” a primit o ofertă din Emiratele Arabe Unite. Echipa nu a fost dezvăluită, însă banii nu ar fi o problemă pentru șeci. 

Valerio Giuffrida, colaboratorul lui Florin Manea în ceea ce privește transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, este agentul lui Gică Hagi. Acest italian a călătorit deja în Dubai pentru a purta discuții despre viitorul „Regelui”.

Gică Popescu și Marcel Ciolacu, plan pentru schimbarea sportului din România

Totul a fost dezvăluit de către Florin Manea: ”Sunt discuții! A plecat Valerio Giuffrida, azi e în Dubai. Să discute despre ce au nevoie la vară. E un club interesat de Gică Hagi. Hagi e un nume și a reușit să facă multe. A câștigat campionatul cu Farul și Viitorul”, a spus agentul FIFA, potrivit sursei citate. 

Recent, Hagi a făcut cunoscut faptul că este necesar să vândă jucători pentru a obține resurse financiare, deoarece marile surse de finanțare din Dobrogea nu contribuie financiar la club.

„Da, găsim, vedem, asta e funcția pe care o am, trebuie să caut”

Farul o ia de la capăt întotdeauna! Farul trebuie să găsească soluții întotdeauna. Ce clădim, ca meșterul Manole. Ce a clădit ieri, cade și o iei de la capăt. Toți vorbiți, când lipsește câte un jucător, mamă, nu joacă … Și ai noștri, când lipsesc toți, trei jucători la mijloc, Băluță, Artean, Nedelcu. Cu care am fost campioni. Nimeni nu zice nimic. Credeți că dacă Hagi e pe bancă, totul devine așa de ușor.

Și ia-o, Gică! Și du-te și caută și adu și fă pe altul și încearcă să-l faci pe Deaconu să joace mijlocaș, să alerge, să joace și defensiv mult. Da, găsim, vedem, asta e funcția pe care o am, trebuie să caut, tehnic să găsesc soluții pentru că dacă nu, conducerea o să mă dea afară! O să vină și să mă dea afară. Dacă nu fac bine, o să vină și ziua în care o să plec!”, a declarat Hagi, printre multe altele.

„Eu când am făcut lucrul ăsta, am crezut în Farul!”

Nu inventez nimic, eu trebuie să fiu creativ, așa cum le cer și jucătorilor… Farul este obligat să vândă! Pentru că lucrăm cu deficit! Știți clar. Atunci eu trebuie să vând pentru ca să plătesc salariile.

Eu mă debitez. Că eu sunt acționarul majoritar, iar Hagi nu e bogat. Eu mi-am băgat toți banii acolo! Tot! Toți bani! Într-o Academie, nu în altceva. Academie care i-o las lui Farul. Farul ace cea mai frumoasă Academie. Cea mai frumoasă infrastructură. Cei mai mulți bani s-au băgat în Farul, în infrastructură. N-a băgat nimeni în România, din ’90. Nimeni!

Am venit eu, am făcut-o, pentru copii! Și nu vreau nimic. Să rămână acolo și nu cer nimic! Eu când am făcut lucrul ăsta, am crezut în Farul! Și cred în Farul pentru că Farul m-a creat pe mine. Și m-am întors acasă. Și sper să facem din Farul un club al Dobrogei, toată Dobrogea să vină lângă, toți să vină. Să vină s-o ia ei, eu nu mai pot să o duc mai departe. O să mă duc, o să muncesc, dar atât! Mai mult de atât eu nu am ce să fac”, a mai spus managerul echipei campioane.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles