Glorie a Științei: „Nu ai voie să tratezi dubla cu Leipzig în maniera asta”

Atacant de legendă al Craiovei Maxima, Sorin Cârțu, s-a arătat dezamăgit de modul în care s-au prezentat oltenii la Leipzig.

 

Cârțu a declarat la telekomsport: „Nu mi-a plăcut, ce am văzut! Sigur, scorul poţi spune că iţi dă speranţe, dar la ce am vazut, nu cred că avem şanse de calificare. Cred ca Leipzig va merge mai departe. E greu să joci cu juniori în cupele europene, par nişte decizii forţate. Dacă ai ajuns totuşi să joci în Europa, nu ai voie să tratezi dubla cu Leipzig în maniera asta”. Mihăilă, Baicu și Markovic au fost utilizați în partida de pe Red Bull Arena, însă au șanse minime să continue să fie văzuți în vitrina Europa League în viitorul apropiat.

 

Antrenorul care a realizat ultimul event în Bănie a adăugat: „Mi-ar fi plăcut să văd mai multe faza ca cea din final, când echipa a marcat! Şansa Craiovei era ca atunci când jocul le oferă o conjunctură favorabilă, aşa cum s-a întâmplat la Mitriţă, în prima repriză, când a fost fricos, să profite de ea. Cred că Mitriţă putea să găsească alte soluţii în acele momente. Sunt diferenţe mari între campionatul din România şi cel din Germania. Mai ales când e vorba de o echipă înfometată de rezultate internaţionale precum Leipzig”.

 

U Craiova a pierdut cu 3-1 în fața celor de la Leipzig. Scor blând, având în vedere cum au stat lucrurile în teren.

Sursa foto: https://www.dierotenbullen.com

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *