fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

Gorj. Povestea grădinarului care vinde flori și își crește singur fiul:„Ne lipseşte enorm”

Covid-19 le-a luat ce le era mai drag, însă nu renunță la „Grădina cu Flori“! Tatăl și fiul trec împreună peste pierderea vieții lor

Sorin, un antreprenor la început de drum din localitatea Ţicleni, judeţul Gorj, trece prin cea mai neagră experiență din viață. Lorena, soția sa în vârstă de 41 de ani, cu care a și pus pe picioare o afacere de familie, Grădina cu Flori, a murit acum câteva zile din cauza infecţiei cu SARS-CoV-2. Cei doi au reuşit să se remarce în domeniul creşterii florilor şi a aranjamentelor pe care le realizau, brand-ul lor ajungând foarte cunoscut.

Femeia a murit în urmă cu câteva zile în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti după ce s-a infectat cu Covid-19, acolo unde Sorin mersese în primăvara acestui an să le ducă flori cadrelor medicale, ca semn de apreciere pentru munca lor şi salvarea vieţilor. Lorena suferea de o boală autoimună, acesta fiind motivul care a împiedicat-o să se vaccineze. Aceasta a fost diagnosticată cu COVID-19 şi în doar câteva zile a decedat, fiind înmormântată în urmă cu o săptămână, potrivit adevărul.ro.

Grădinarul a intrat în izolare la domiciliu, însă nu a renunţat la florile în care a pus mult suflet şi, ca să nu se usuce, le-a scos la vânzare la poarta casei, iar cumpărătorii au fost invitaţi să lase banii într-o cutiuţă: „Deoarece noi suntem în izolare şi avem multe plăntuţe în această perioadă, am scos în locul nostru de vânzare crizantema pe care vă invitam să o alegeţi şi să o achiziţionaţi fără a suna sau striga la noi. Alegeţi planta preferată şi lăsaţi bănuţii în cutiuţa poştală! Preţurile vor fi foarte mici faţă de piaţa actuală, crizantema mare 17 lei, crizantema mică – 8 lei. Vă mulţumesc şi vă aştept cu drag!”, a anunţat antreprenorul pe pagina de Facebook.

Sorin nu a renunțat la „Grădina cu flori“ unde lucrează alături de copilul său şi încearcă să depăşească această mare tragedie din viaţă. Oamenii au lăsat în cutie chiar mai mulţi bani decât cerea pe florile sale: „Zilele acestea sunt triste pentru noi, dar faptul că foarte-foarte mulţi oameni mi-au fost alături, oameni pe care îi cunosc, dar şi persoane pe care nu le cunosc, înseamnă enorm pentru mine! Vă asigur de respectul şi consideraţia mea, vă mulţumesc frumos şi mă rog la Dumnezeu să vă ţină sănătoşi, oameni buni şi minunaţi! Mulţi v-aţi oferit să mă ajutaţi, mulţi aţi venit şi aţi cumpărat florile noastre şi vă mulţumim! Eu ştiu ca toţi aţi lăsat mai mulţi bănuţi în cutia postala şi pentru asta nu pot decât sa va mulţumesc din tot sufletul“, a transmis tânărul.

Antreprenorii erau împreună din anul 2003. Sorin suferă enorm, după ce a rămas fără iubita lui: „Lorena, iubita mea soţie, a plecat la ceruri, aşa a vrut Dumnezeu. Ne lipşeşte enorm, ne va lipsi mereu, dar ştim că ne va veghea din Cer. A fost un om extraordinar, mi-a dat mereu putere şi m-a inspirat să fiu mai bun, mai ambiţios, mai credincios, mai încrezător în forţele proprii. Suntem împreună din 2003 şi ne-am căsătorit în 2006. Nu am ţinut niciodată cont de ce spuneau alţii, am mers pe drumul nostru, ales de noi doi. M-a iubit mult şi am iubit-o mult şi o iubesc şi acum, când nu mai este fizic cu noi. Am trecut prin multe împreună şi mereu am rămas unul lângă celălalt, datorită iubirii care ne unea. Avem împreună un fiu minunat, care îi seamănă, este la fel de puternic cum era Lorena, îmi este sprijin şi îi sunt sprijin. Nu ne este deloc uşor în aceste momente, dar ştim că Lorena îşi doreşte să fim puternici şi să fim bine“, a scris Sorin.

VIDEO din spitalele – cimitir! Trupurile morților de Covid 19, depozitate pe holuri!

Ford Craiova își suspendă producția! Angajații au fost trimiși acasă

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles