15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

„Industrial Park Ișalnița este semnul renașterii platformei industriale din comună”

- Advertisement -

Industrial Park Isalnita este certitudine! Peste 8 hectare destinate firmelor în vestul Zonei Metropolitane Craiova!

 

La data de 8 februarie, în Monitorul Oficial al României a fost publicat ordinul nr. 94 / 2018 privind acordarea titlului de parc industial Societății Industrial Park Ișalnița SRL.

 

Primarul din Ișalnița, Ovidiu Flori, ne-a explicat ce înseamnă pentru localitate crearea Industrial Park Isalnita: „Este un proiect pe care l-am demarat acum doi ani. L-am inițiat, l-am susținut și așa am ajuns la situația de fapt, când am obținut autorizația de la Ministerul Dezvoltării pentru parcul industrial. Parcul Industial Ișalnița va aduce independență financiară pentru comună, ceea ce este o prioritate. Va duce la crearea de locuri de muncă pentru locuitorii comunei, dar și pentru craioveni”.

 

Industrial Park Isalnita, variantă pentru defunctul Doljchim

industrial park isalnita

Dispariția Combinatului Chimic, principalul contributor la bugetul Ișalniței, a fost o veritabilă lovitură pentru autoritățile locale. „Bugetul a fost practic decimat după desființarea platformei industriale Doljchim. Dar nu am stat, nu am așteptat să ne pice din cer. Ci am făcut demersuri și iată că am izbutit. Pentru noi apariția Industrial Park Ișalnița este un semn al renașterii platformei industriale din comună”.

 

Există deja firme interesate să se stabilească în noul parc industrial din vestul Craiovei. „O mare parte din bugetul pe acest an al Ișalniței îl vom direcționa spre utilarea parcului industrial, astfel încât firmele care se vor instala aici să beneficieze de cele mai moderne facilități și de tot necesarul. Sunt deja firme interesate, care ne-au întrebat când va deveni funcțională. Spre exemplu, Adeplast, ale cărei investiții în zonă se vor ridica la aproximativ 30 de milioane de euro, s-a așezat în imediata vecinătate a Parcului Industrial. Noi apreciem că va fi un proiect fiabil, care va aduce un plus atât bugetului comunei, dar va crea și locuri de muncă”, a spus Ovidiu Flori.

 

Reguli noi de admitere la Academia de Politie! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles